Kompishäng och massage

Men heeeeej!

Hörni! Vad kul att ni gillar mina Youtube klipp!

Oj vilket sent hej ifrån mig idag. Dagen har gått i ett så jag har verkligen inte haft tid att kika in till dig.


Världens finaste Carro (min fina bak-kollega från Hela Sverige Bakar – fast året efter mig) kom hit med sin maffiga hund Moss. Vi började dagen med en promenad tillsammans, så mysigt med sällis. Med sig hade hon hårda nypor och en lite boll. Que(?) tänker du nu. Jo men Carro är ju massör, hon masserar och knådar kroppar när hon inte knådar degar. Jag har ju en jäkla axel som trilskats i flera månader nu så hon masserade upp den ORDENTLIGT! Bollen fick jag för att den ska hjälpa mig att massera ömma triggerpunkter, skitbra kändes den. Carros massage var också ljuvlig! Aj, ont men ljuvligt.

Jag är som jag förstod själv otroligt spänd i just ”sitta vid datorn” musklerna vilket gör att jag drar på mig lite inflammationer. Det är massage och trycka ut krampande muskler som gäller och det viktigaste av allt – TRÄNING!

Vi käkade lite lunch och senare efterrätt i uterummet. Jag slängde ihop glutenfria kladdkakor i kopp åt oss. Recept kommer du givetvis att få senare ikväll!


Ja det blev en massa flabb, som vanligt när vi ses. Som jag gillar den här bönan alltså!


Kolla så mysigt! Med nästan 50 kilo tunga Moss liksom. Han är så fin och snäll den här hunden. Carro har dessutom helt sjuk pli på honom. Han har gått lös här hela dagen och skulle ALDRIG springa ifrån tomten. Kom det en hund så bara kikade han på den. Samma sak när vi var ute och gick, då kikade han bara lite och försökte han minsta lilla sa Carro med snäll röst ”Nej” så lugnade han sig. Sötnosen!

Jaha, det blir en lugn kväll. Känner mig trött och lite sliten faktiskt. Vet inte om massagen också satte igång lite, det skulle jag kunna tro. Blir till att kliva i ”skönmorgonrocken” och ta kväll tidigt tror jag.

Jag återkommer med receptet sen då….

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
7 years ago

Hej
Låter som en grymt bra dag helt enkelt Mer såna! Liten u-sväng här, men rakhyveln du rekommenderade? Så grymt bra! Ville bara säga det 🙂

Carro
Carro
7 years ago

Tack härliga härliga du för den bästa måndagen på länge! Tiden susar fort när vi ses och jag hoppas du mår bättre i axeln. Du kommer säkert känna av knådet imorgon och övermorgon men fortsätt rota på bara och sätt fart på den jäveln Axeln alltså! Stora kramar i massor till dig! Puuuuuuss!!! ❤️

Nästa inlägg

Städ, fulhet till fästingar och grill – VLOGG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x