Hur gör man rent ljusstakar?

Godmorgon raringar! ♥

Har ni sovit gott? Inte jag…. blöök! Jag blev väldigt påverkad av min massage igår förstår ni så jag har mått riktigt pissigt. Jag drack inte tillräckligt med vatten igår som man SKA göra efter en massagebehandling så nu är jag som att jag är sjuk. Ont i kroppen och bara allmänt blä. Jag är inte bra på att må dåligt, vem är det liksom? 🙂

img_1132

Nu vill jag ha er hjälp! Mina fina Skultuna ljusstakar har blivit lite missfärgade. Syns inte så mycket på bilden här men dom har förmodligen fått ajax på sig när jag sprayat bordet och blivit prickiga och missfärgade. Vad använder jag mot det? Finns det några bra huskurer för sådant eller något bra medel att få bort det med? Tipsa gärna!

collage-fodelsetavla

fodelsetavla-liv

Nästan varje dag får jag frågor om jag fortfarande tillverkar dessa födelsetavlor och om man får beställa med egen text. Ja det gör jag. Du kan också beställa dom med egen text i bakgrunden, man behöver alltså inte ha den som står på just dessa födelsetavlor. Tänk, allt började när lilla Liv (Hannahs dotter) fyllt år och jag ville göra någon söt liten tavla till henne, på den vägen är det med dessa födelsetavlor som är textade för hand och namn och födelsedatum tryckt. Dock så har jag slutat med den svarta lilla namntagen för många upplevde att den hamnade fel i ramar. Så nu kommer dom utan. HÄR hittar du dom i min webshop. Jag tillverkar också KENT:s ”Utan dina andetag”, det brukar jag också få frågor om. HÄR hittar ni dom.

senast-overforda106

Nu ska jag svischa i ordning min blåbärssmoothie. Den här är så god och jag tycker jag får så mycket energi av den. Det kan behövas idag kan jag säga.

RECEPT:

2 dl havremjölk (funkar med vanlig mjölk också)
1 banan
1 d frysta blåbär
½ dl havregryn

Gör såhär:

Häll i allt i en blender. Blanda runt ordentligt tills du har en riktigt härlig krämig smoothie. Häll upp i ett glas och sug eller drick i dig. MUMS!

Hörni, vi hörs senare. Du ska få lite shoppingtips av mig och sen hoppas jag kunna bjuda på en video på hur jag bakar mina bullar. Vi får se hur jag mår. Hoppas att du får en fin dag nu och att du mår bra. Vi hörs sen!

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
7 years ago

Hej
Vad det gäller dina mäsding lyktor, så ett milt vattenlösligt putsmedel funkar. Men då mässing är ett så poröst medel då kan det ändå vara svårt tyvärr. Men vad du än gör, så putsa INTE med ketchup!!
Hälsningar från en som bor i Skultuna 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Viola
7 years ago

Hmm, åh vad trist om dom är förstörda nu. Ska försöka ned nåt putsmedel så får vi se? Inte ketchup, jag lovar!

Nästa inlägg

Så kalljäser du rågsiktsfrallor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x