Fredriks Fika Bokrelease

Ja men hörni, vilken mysig kväll det blev i storstan där Fredrik hade sin bokrelease. Det var ett redigt fikabord uppdukat. Fredrik var så glad och uppspelt. Jag förstår det, vem skulle inte vara överlycklig över en alldeles egen bakbok. Underbart ju!

img_3602

Emil (Fredriks sambo), min fina Carro och så jag.

img_3579 img_3580 img_3581 img_3582 img_3583 img_3590 img_3591 img_3592

Ja vad säger man? HALLE – f***ing-LUJA! 😀 Alltså, chokladbollstårtan smaskade jag i mig av.

img_3594

Det var så fint dukat och fixat med allt! ♥

img_3589

Mycket bak och matbloggare samlade.

img_3613 img_3615

Det fanns så mycket fint på Trendgruppens PR. Kolla bara! ♥

img_3606 img_3607

Min fina vän! Jag är så glad att jag gjorde Hela Sverige Bakar. Detta har gjort att jag fått vänner för livet. När jag bläddrade i Fredriks fina bakbok så grät jag en skvätt. Det var så rörande på nåt sätt. Bilder från hans barndom och så har han lagt så mycket hjärta på allt. Texterna runtomkring är det magiskt att få läsa. Det var som att få titta in i hans liv från han var liten. ♥ Åh Fredrik, du är så duktig och jag är så stolt över dig! ♥ Här hittar du Fredriks blogg och HÄR kan du köpa hans bakbok.

Jättemysigt var det Fredriks bokrelease. Så glad för hans skull! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kycklinggryta och MUKBANG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x