ANNONS

Kycklinggryta och MUKBANG

/

Hej igen finisar!

Innan jag visar bilderna från Fredriks bokrelease så ska jag visa dig ett recept och en MUKBANG som jag gjorde idag. Haha…. alltså jag skrattade gott åt detta tokeri. Detta är dock hetare än hetast på Youtube så jag tänkte att ”what the hell”, jag testar också. Jag ”bakade” ihop det med att bjuda på mitt Kycklinggryterecept också. Så det blev lite två flugor i samma smäll.

Jag sitter och surrar om allt mellan himmel och jord. Så vad surrade jag om då? Om en typisk matdag i mitt liv. Jag pratade om min hälsoguru som var hemma hos mig idag, vad jag ska göra nu 3 månader framåt i tiden. Jag pratade om att jag kissar på mig… haha! Ja men lite sådär. Det var riktigt kul och spela in den här MUKBANGEN. 🙂

img_3628

Detta blev riktigt gott och smaskigt! Den där risröran till är det som heter Supermix och är från Pauluns serie.

img_3627

Har sett att de gjort massa reklam för det på TV faktiskt. Det var såå gott, med färdig kryddblandning i och allt.

Kycklinggryta med supermix, 4 pers:

500 g kycklingfärs
1 burk krossade tomater
½ tsk salt
1 msk torkad basilika
1 krm chilikrydda
1 tsk lökpulver (eller 1 hel lök)
1 msk muskavado sirap
1 tsk malen ingefära
200 g philadelphiaost

Gör såhär:

Stek kycklingfärsen i lite olja. Ha i alla kryddo, sirapen och tomatkrosset. Låt puttra en liten stund, typ 5 minuter. Ha i osten och låt puttra ca 5 minuter till. Servera till Supermix eller vanligt vitt ris. Jättemumsigt är det!

Här nedan kan du kika på min MUKBANG då. 😉

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00