Donken, tatuering och loppis

Gokväll alla bloggisar!

Jag sitter och mumsar på en glutenfri qesadilla! Så gott! Måste tipsa dig om hur jag gjorde sen. Detta ska jag verkligen göra fler gånger.

Oj oj oj så jag har hållit på idag alltså. Fifasen, ibland har man 178 järn i elden. Idag har jag spelat in en video medan jag har gjort hemmagjord müsli som brändes vid. Stress-sminkade mig inför lunchdate med Tony, allt inför kameran. Sen har vi plockat äpplen och kokat äppelmos. Jag plockade också in en hel pall som levererades hem till oss med grejer som ska till eventet. Bl a till goodiebagen! Åh, den blir kul att ge bort.


Lunchen blev en donken till Milos stora förtjusning. Jag käkade kött, längesen jag gjorde det men det var riktigt gott.


Men hörni!!!! Hur fint? Jag får helt ont i hjärtat av lycka. Thedde har tatuerat in sina bröder på benet. Så fint så jag blev alldeles rörd.

Nä, nu kallnar Quesadillan här. Milo dka kolla klart på barnprogrammet sen är det vår tur att få glo på dumburken!


Bor du i småstaden eller är i närheten skulle jag bli så glad om Du ville komma och säga hej till oss. Vi ska nämligen bulla upp en redig LOPPIS förstår ni. Det kommer också att finnas fika till försäljning. Kom och söndagsmys med oss. Det kommer säljas kläder, både till vuxna och barn. Leksaker, inredning, smink ja men you namn it. Vi är 7 kompisar som kör en sån här grannskaps-loppis och det ska bli riktigt skoj! Välkomna ska ni vara.

Nähä, äta lite nu då. Videon från dag kommer in senare ikväll. Hoppas du haft en fin fredag och så önskar jag dig en mysig helg.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
7 years ago

Ååhhh vad fint av Thedde 😀 <3

Therese Carlsson
Therese Carlsson
7 years ago

Så kul med en video . Det gjorde ni bra. Och smink tips också

Nästa inlägg

Massa fredagserbjudanden!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x