Massa fredagserbjudanden!

TODILOOOOOO!!!! Hörni, det är FINFREEEEEEDAAAAG! ♥♥♥

Bäst dagen på veckan. Nå? Är örhängena på? Finkjolen? Klackarna? Sminket? Eller sitter du som jag i träningskläder och tycker klockan går för fort? Jag sitter och sörplar kaffe febrilt här och ska snart hoppa in i duschen. Milo fick stanna hemma idag, han hade huvudvärk i morse och han brukar kunna få vansinnigt ont i sitt illa huvud så jag vågade faktiskt inte skicka honom till skolan. Vi tror att hans huvudvärk kommer ifrån hans nacke då han har sitt syndrom på ögat och måste hålla huvudet lite snett. Tussen! Men nu är han som ny med lite Alvedon i kroppen. SKa massera honom lite också. ♥ Skolan tyckte det var klokt av mig att hålla honom hemma.

Jag har några erbjudande som jag bara MÅSTE tipa dig om.

klanning-my-ztyle

Du minns säkert den här klänningen som jag hade på mig på Hannahs födelsedagsfest. Den är från My Ztyle och nu får jag ge alla mina läsare 20% på hela deras sortiment. Rabattkoden gäller t.o.m söndag och du anger NINA20 som rabattkod så dras det av i kassan. HÄR hittar du till My Ztyle!

img_3575 img_3577 img_3578

Jag lovade ju också att jag skulle berätta om min nya palette för dig. Ämen åååååh…. den här är verkligen GRYM! Vilket pigment det är i den alltså. Å kolla färgerna som jag har på min hand. Det är alla färger längst ut till höger på paletten. Det var också detta jag sminkade mig med när jag var på Fredriks bokrelease.

makeup-revolution

Paletten är från Makeup Revolution som är ett GRYMT märke. LOVE IT! Du får också 20% rabatt om du handlar för 299 kr och anger rabattkoden REVOLUTION t.o.m söndag. HÄR. (adlink)

img_3480

Sen får du ju inte missa världens bästa HAIRMASK som jag presenterar i det HÄR inlägget. Du har 30% rabatt på hårmasken som kommer i en huva och är sååå smidig om du anger ninaharimask och klickar dig in på den HÄR länken.

Det var fredagstipsen det! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Power of pep!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x