Power of pep!

Godmorgon finisar!

Jaha, jag har just ätit  min frukost stående här i köket. Jag står och jobbar för att det känns bättre för min axel. Jag som avskyr att stå och äta och är alltid på Tony om att man minsann ska sitta ner och äta och sluta stressa. 🙂 Jag står och ska googla på äppelmos precis, ska nämligen koka äppelmos idag och kvistade tidigt till affären för att köpa askorbinsyra som håller en fräsch färg på äpplet. Ska bli spännande, har aldrig kokat äppelmos. 🙂 Sen har jag också ambitionen att göra egen musli. Fifan ”bullmammapretto” poängen bara haaaaglar. 😉  Har filmkameran med mig under dagen också så att du får se hur duktig jag är….haha! ♥

img_3629

Hörni, dagen vill jag starta med att sprida denna fantastiska bok till er alla. Det är en vän till mig, Maria och hennes kompis Anna som kom på den här briljanta idén. Det behövs mer pepp i världen och framförallt behöver vi kvinnor peppa varandra att nå oanade höjder tillsammans. Jag ska själv skicka den här boken till en vän som jag vet behöver den väldigt mycket just nu. Så vad är ”The book och pep?”

img_3634 img_3635 img_3636

Detta är en fantastisk liten bok med citat som peppar. Det finns 150 citat med pepp i boken och också fantastiska historier om de mest framgångsrika och härliga kvinnor som finns/funnits på jorden. Jag blev helt upprymd av att läsa i den här.

img_3633

Boken kan man tillägna någon fantastisk kompis, arbetskamrat, chef, syster, mamma….you name it. En perfekt gåva att ge till någon man värnar om och tycker om eller tror behöver lite pepp i livet. Perfekt storlek är det och så är den så fiiiin.

img_3630 img_3645

Jag har också det här jättefina armbandet som jag vet säljs på Fröken Röd här i vår småstad. En del av pengarna går till Plan Internationals kampanj ”because i’m a girl”, en kampanj som vill uppmärksamma diskrimineringen av flickor i världen, HÄR kan du läsa mer om det. Jag hoppas att de snart även kommer sälja den i sin webshop. Apropå webshop så kan du köpa den här jättefina boken för 159 kr HÄR. 

Heja Anna och Maria – ni är beundransvärda! Hoppas boken slår stort världen över! ♥♥♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
7 years ago

Hej, du som har rätt mycket sponsrade inlägg. Märker du ut dem korrekt? Är adlink en bit in i texten tillräckligt? Undrar utan baktanke.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

Är det ett sponsrat inlägg, alltså ett inlägg som jag får betalt för märks dem med ”I samarbete med”, de som inte märks så får jag inte betalt för. Just detta inlägg är bara för att jag vill ge dom reklam för en så härlig sak! Får inte ett öre.

Vad gäller adlink så märker jag dom precis som andra bloggare. Adlink efter en länk som KAN genera pengar måste märkas. Det ska stå någonstans i texten, jag har valt att ha den i anslutning till länken det berör för att det ska vara tydligt. Adlink är inte sponsrade inlägg. Adlink betyder att om någon handlar på den länken så generar det några kr till mig. Oftast 8% på beloppet och sen försvinner hälften i skatter o avgifter så runt 4% för att vars helt tydlig. Hoppas du fick svar på fina funderingar.

Nästa inlägg

Nu ska jag bygga mig stark!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x