En helt vanlig vardaglig dag….

Go´kväll alla härliga!

Jag sitter och tittar på IDOL och beundras över dessa fantastiska människor som törs. Ni förstår att jag ju har ett sånt dilemma. På lördag ska min lilla gudson, syrrans lille bebis döpas. Jag skulle så gärna vilja sjunga i kyrkan men jag vååååågar inte. Nu planerar jag istället att spela in det på en skiva och ge den till dom. Ja, så jäkla töntigt, men jag törs inte. Min familj har i alla år tjajat på mig att jag ska sjunga och sånt där men nääääää…. jag är ingen sångerska liksom men jag är inte tondöv heller. Tony som sysslar med en hel del musik tycker att jag ska sjunga i kyrkan och inte spela in nåt bara. Vi har ”repat” här hemma och han propsar på att jag ska sjunga…. men nej, jag tror inte att jag vågar. Inte ens när mamma idag tyckte jag skulle sjunga.. Nä usch, ont i magen för det där alltså!

Hörni, nu är reklamen på IDOL snart slut. Men så länge tänkte jag bjuda på dagens VLOGG.  Det är en helt vanlig dag där inget kul händer, en helt vanlig vardaglig dag liksom. Med frukost, att handla, leka taxi och soffhäng. Jag är osminkad, har flottigt hår, har putmage, skitig tröja och så är jag allmänt risig liksom. Men det är så vardagen ser ut allt som oftast. HAHA… Jag avslutade i alla fall dagen med att ta en låååång varm dusch och hoppade i min sköna morgonrock. Nä, nu måste jag titta på IDOL igen.

Ha en mysig kväll nu fina ni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
7 years ago

På riktigt – det såg ut som att du ställde tillbaka chipsen i hyllan, det hade jag aaaaldrig klarat! De är ju SÅ goda
Tack för idag!

Madde
7 years ago

Kanske kan vlogga en rundvisning hemma hos er?
Kul med vloggarna! Kram

Frida
Frida
7 years ago

Vill bara berätta att min ascoola, modiga och duktiga dotter på 7 år klev fram i kyrkan och sjöng för sin lillebror inför släkt och vänner. Det var en baggis tyckte hon, hon som i vanliga fall kan vara rätt blyg!
Jag röstar för att du ska sjunga! Heja Nina!!

Madeleine
Madeleine
7 years ago

Har du mjölk i filen?:) det verkar lite konstigt*ler*

Kina
Kina
7 years ago

Du verkar så härlig och enkel iaf vad man läser och ser här! Skulle önska man hade en kompis som just dej! Kör på gillar dina film snuttar!!

Martina
7 years ago

Haha joo men sjung för tusan, det är ju dina nära och kära (antar jag) som lyssnar? 🙂 du är säkert asgrym på det med!! Man ångrar bara saker man inte gjort Nina 😉 Kör hårt! ( men skippa skivan 😉 ) Stor KRAM!!

Susanne
Susanne
7 years ago

Sjung i kyrkan,du kommer säkert ångra dig annars att du inte gjorde det.
Det kommer gå så bra!
Va inte du konferencier någon gång och va tok nervös men det gick hur bra som helst:)
Samma med det här det kommer gå toppen!

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Ni kan sjunga tillsammans, du & Tony

Sylvia
Sylvia
7 years ago

Älskar dina vloggar! Meeeeeeera

Nästa inlägg

Saftig äppelkaka i långpanna

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x