ANNONS

Morning!

/

Ja men se godmorgon godingar!

Sitter och väntar på min ”Hälsoguru” nu och har en müsli i ugnen. Ja men visst, den är redan slut. Så är det när man gör egen som man verkligen gillar.


Ok, jag ser vad ni läser. Ni tycker att jag ska sjunga alltså. Ämne ju närmare lördag vi kommer desto mer känns det som att jag inte kommer klara av det.

Alltså såhär, när jag övade här hemma så grät jag ju som ett barn tre första gångerna jag sjöng igenom låten. Hajar ni? Det funkar ju inte för fasen. Haha….. Jag kommer förmodligen stå och fultjura i kyrkan. Åh nej, det funkar inte. Jag kommer förmodligen fega ur!

Uppdaterat efter ”Hälsogurubesök”.


Ja nu jäklar i min lilla låda har vi ”step it up a notch”. Vecka 2 på mitt 12 veckors program är här. Dagarna går fort. Snart är det jul….

Här ovan ser ni mig slita med mitt nya program. Nu har det lagts till lite och tagits bort nåt. Det enda jag håller fokus på nu är att jag kommer att bli starkare, mer uthållig, inte kissa på mig och orka springa tävling med Milo. Så går tankegångarna. Sitter här och har just genomgått mitt nya program och känner mig så glad för att jag ger mig själv detta. Så tacksam för min ”Hälsoguru” som peppar mig och som hjälper mig att lyckas.


Min onda axel sätter lite käppar i hjulet men det ska också bli bättre, det har jag bestämt! Som axelövningen här ovan, ont satan och lite snett men jag gjorde det!


Jajemensan! Nu är det bara att fortsätta!

Hörni, måste jobba lite nu men ville kika in snabbt och säga hej. Vi hörs senare.

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00