Morning!

Ja men se godmorgon godingar!

Sitter och väntar på min ”Hälsoguru” nu och har en müsli i ugnen. Ja men visst, den är redan slut. Så är det när man gör egen som man verkligen gillar.


Ok, jag ser vad ni läser. Ni tycker att jag ska sjunga alltså. Ämne ju närmare lördag vi kommer desto mer känns det som att jag inte kommer klara av det.

Alltså såhär, när jag övade här hemma så grät jag ju som ett barn tre första gångerna jag sjöng igenom låten. Hajar ni? Det funkar ju inte för fasen. Haha….. Jag kommer förmodligen stå och fultjura i kyrkan. Åh nej, det funkar inte. Jag kommer förmodligen fega ur!

Uppdaterat efter ”Hälsogurubesök”.


Ja nu jäklar i min lilla låda har vi ”step it up a notch”. Vecka 2 på mitt 12 veckors program är här. Dagarna går fort. Snart är det jul….

Här ovan ser ni mig slita med mitt nya program. Nu har det lagts till lite och tagits bort nåt. Det enda jag håller fokus på nu är att jag kommer att bli starkare, mer uthållig, inte kissa på mig och orka springa tävling med Milo. Så går tankegångarna. Sitter här och har just genomgått mitt nya program och känner mig så glad för att jag ger mig själv detta. Så tacksam för min ”Hälsoguru” som peppar mig och som hjälper mig att lyckas.


Min onda axel sätter lite käppar i hjulet men det ska också bli bättre, det har jag bestämt! Som axelövningen här ovan, ont satan och lite snett men jag gjorde det!


Jajemensan! Nu är det bara att fortsätta!

Hörni, måste jobba lite nu men ville kika in snabbt och säga hej. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
7 years ago

Vlogga en filmsnutt

Th
Th
7 years ago

Så duktig du är, hoppas träningen ger resultatet du vill uppnå ☺ åh,blev så sugen på å få se lite inredningsbilder från ditt hem igen..tycker det är så fint! Boar förfullt hemma inför hösten nämligen och behöver lite inspiration ❤ kram från Therese

Susanne
Susanne
7 years ago

Hur hittade du det rätta knipet? Har för mig att du hade gjort fel tidigare men nu fått hjälp att hitta DET.

Nästa inlägg

En helt vanlig vardaglig dag….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x