Nu börjar vi boa – INREDNING

Hej finisar!

Nu är det flera som sagt att de vill se bilder hemifrån oss, både här på bloggen och på mina vloggar. Vad galet att jag får den förfrågan nu när jag själv håller på o boar för fullt. Jag googlar på inredning och vill hitta massa ny inspo. Så blir det när hösten kommer och man ska tillbringa mer tid inne.

Vet ni vad jag gjorde idag? Tog bort allt guldigt. Inte i alla rum, måste ta allt lite pö om pö så jag kan byta ut det. Alltså, jag har ledsnat på guldigt. Ett tag kändes det som jag sprayade hela mitt hem i guld. Fattades bara att Milo och Tony blev sprayade. Typ: ”Tony, kan inte du stå i hörnet här och bara skina i guld!”  Jag veeeeet ju att jag är såhär, så jag skulle aldrig kunna köpa massor med dyra designergrejer för då skulle jag inte få ledsna på något.

Jag måste återgå till den stilen som står mig närmast och som jag gillar mest. Jag fattar inte varför jag frångår det hela tiden?
Hur fint? Följer den här tjejen på Instagram och den här stilen är så jäkla härlig. HÄR hittar ni hennes konto på insta.

Ja, så ni kommer med all säkerhet att få se en hel del inredning framöver. Jag ska boa och göra om nu så vi får myyyys! Har letat efter en kökssoffa på Blocket. Gärna en gammal och fin. Ska ha det i köket och så vill jag ta in vårt utebord från altanen och göra om till köksbord. Det kommer bli såå fint!

Nä, nu börjar Gunde, i Love Gunde! Ha nu en skön kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
7 years ago

Om du åker till ria second hand i Örsundsbro så har de flera kökssoffor på sitt lager. Köpte en där för 200kr som jag målade och klädde om.

Th
Th
7 years ago

Yes! Skönt att det bara inte är jag som blir helt galen på hösten med inredning…aaallt ska vara myyyyys! Haha ❤

Nästa inlägg

Morning!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x