Men HEJ!

Men hej fina du!

Åh, jag har påbörjat det här inlägget 150ggr under den här dagen men varje gång har det dykt upp något annat som jag varit tvungen att ta tag i. Sen har jag spelat in en VLOGG idag och det har strulat som FAAAAASEN med uppladdningen alltså. Sen är det så att jag vaknade halv 4 inatt och har inte sovit sen dess så nu går ögonen i kors. Kände att jag bara var tvungen att titta in till dig och säga hej och sov gott du vet.

img_6923

Nu ska jag ta en kopp the och gosa ner mig i soffan och ge upp på det där videoklippet. Istället ska jag försöka lägga in det så det ligger här imorgon förmiddag så kan vi starta vår finfredag tillsammans. Då får du också se hur min dag idag varit.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Marie
7 years ago

Vissa dagar går det inte så bra och sen har vi andra dagar där allt flyter på, hoppas dagen efter blir bättre!

Nästa inlägg

Nu börjar vi boa – INREDNING

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x