ANNONS

Men HEJ!

/

Men hej fina du!

Åh, jag har påbörjat det här inlägget 150ggr under den här dagen men varje gång har det dykt upp något annat som jag varit tvungen att ta tag i. Sen har jag spelat in en VLOGG idag och det har strulat som FAAAAASEN med uppladdningen alltså. Sen är det så att jag vaknade halv 4 inatt och har inte sovit sen dess så nu går ögonen i kors. Kände att jag bara var tvungen att titta in till dig och säga hej och sov gott du vet.

img_6923

Nu ska jag ta en kopp the och gosa ner mig i soffan och ge upp på det där videoklippet. Istället ska jag försöka lägga in det så det ligger här imorgon förmiddag så kan vi starta vår finfredag tillsammans. Då får du också se hur min dag idag varit.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina ♥

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00