Jag är helt CHOCKAD!

Gooooooodmorgon!

Ämen iiiiiiiiiihhhhh…… kan ni fatta? Jag sitter här i soffan lite småchockad förstår ni. Allt började som vanligt här hemma, Tony skulle jobba i Enköping så han lämnade Milo i morse. Jag stod ute och skulle ta fram lite grejer till grannfrun som hon skulle låna när hans bil rullade upp på uppfarten. Jag fattade ingenting.

”Har du glömt nåt?” undrade jag.

Ut kliver han filmandes med en blomma och höjde händerna och sa:

”Jag har lyckats hålla en sak hemlig i en hel månad Nina!” 

Tony har nämligen aldrig lyckats hålla en sak hemlig. Han har varit tvungen att säga innan det var planerat osv. Så gulligt på nåt vis. Jo men så nu kastar jag mig in till dig och skriver. Om en timma kommer han och hämtar mig. Då ska jag ha packat en väska för en övernattning. Jag vet ingenting mer. Åh, jag började gråta och  nästan skrek:

”Men har du glömt att lilla Edward ska döpas imorgon?” 

Hahaha, det hade han såklart inte. Vi är tillbaka till dess.

Sen började jag gråta för Milo lite. Haha, typisk chockreaktion. Sen är jag lite känsligare nu då jag har lite PMS.

Nu ska jag skynda mig här. Vill ni att jag vloggar lite kanske? Tony hade redan planerat att det skulle vloggas då han sa att han filmat till vloggen innan han åkte iväg. Haha, ja han är fin han min man. Farmor och farfar är barnis tydligen och ska hämta Milo på skolan. Han hade minsann fixat.

Här nedan bjuder jag på en VLOGG från gårdagen!

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
7 years ago

Vad spännande!
Mysigt för er att få lite egen tid!
Trevlig helg!

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
7 years ago

Men vad kul!!!! ha en jättefin dag/kväll .

Siv
Siv
Reply to  Nettan i Sumpan
7 years ago

Ha det så jättemysigt .

LinizTravel
7 years ago

Men Gud Så
Trevligt 😉 njut!!!! Kramar

LinizTravel
7 years ago

Vilken lyx 🙂

Sofia J
Sofia J
7 years ago

Hoppas att ni får det härligt!

Kollade på vloggen och undrar var du hittat den ”bulliga” vita krukan i fönstret bakom dig i slutet av klippet? Den är superfin och skulle passa perfekt i mina fönster!

Skatan
7 years ago

Men åååååååh! <3

Susanne Jansson
Susanne Jansson
7 years ago

Åh vad mysigt vännen! Puss på er ❤️

Annika W
Annika W
7 years ago

Åh så härligt!!
Jag älskar dina vloggar! Prenumererar inte, men kollar varje gång via bloggen
Kram och ha det så bra på eran övernattning

Maria
Maria
7 years ago

Nej tycker inte du ska vlogga eller blogga under er weekend
Njut av varandra utan att vara uppkopplade☀️

Mia
Mia
7 years ago

Åh sikken karl du har 😀 såå mysigt!! Älskar dina vloggar! Man blir så glad av dom, du strålar verkligen av positiv energi!

Kram

Kina
Kina
7 years ago

Härligt ha de så trevligt!

Nina
Nina
7 years ago

Skoj med vlogg! : )

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Tycker det är kul att se när du fixar o donar där hemma i ert mysiga hus.
Gärna mer sånt :).

Nästa inlägg

Men HEJ!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x