Jag är helt CHOCKAD!

Gooooooodmorgon!

Ämen iiiiiiiiiihhhhh…… kan ni fatta? Jag sitter här i soffan lite småchockad förstår ni. Allt började som vanligt här hemma, Tony skulle jobba i Enköping så han lämnade Milo i morse. Jag stod ute och skulle ta fram lite grejer till grannfrun som hon skulle låna när hans bil rullade upp på uppfarten. Jag fattade ingenting.

”Har du glömt nåt?” undrade jag.

Ut kliver han filmandes med en blomma och höjde händerna och sa:

”Jag har lyckats hålla en sak hemlig i en hel månad Nina!” 

Tony har nämligen aldrig lyckats hålla en sak hemlig. Han har varit tvungen att säga innan det var planerat osv. Så gulligt på nåt vis. Jo men så nu kastar jag mig in till dig och skriver. Om en timma kommer han och hämtar mig. Då ska jag ha packat en väska för en övernattning. Jag vet ingenting mer. Åh, jag började gråta och  nästan skrek:

”Men har du glömt att lilla Edward ska döpas imorgon?” 

Hahaha, det hade han såklart inte. Vi är tillbaka till dess.

Sen började jag gråta för Milo lite. Haha, typisk chockreaktion. Sen är jag lite känsligare nu då jag har lite PMS.

Nu ska jag skynda mig här. Vill ni att jag vloggar lite kanske? Tony hade redan planerat att det skulle vloggas då han sa att han filmat till vloggen innan han åkte iväg. Haha, ja han är fin han min man. Farmor och farfar är barnis tydligen och ska hämta Milo på skolan. Han hade minsann fixat.

Här nedan bjuder jag på en VLOGG från gårdagen!

 1. Tycker det är kul att se när du fixar o donar där hemma i ert mysiga hus.
  Gärna mer sånt :).

 2. Nina skriver:

  Skoj med vlogg! : )

 3. Kina skriver:

  Härligt ha de så trevligt!

 4. Mia skriver:

  Åh sikken karl du har 😀 såå mysigt!! Älskar dina vloggar! Man blir så glad av dom, du strålar verkligen av positiv energi!

  Kram

 5. Maria skriver:

  Nej tycker inte du ska vlogga eller blogga under er weekend
  Njut av varandra utan att vara uppkopplade☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..