Fifan så mys!

Halloj! 

Åh, jo men det blev ju precis hur mysigt som helst detta. Idag är jag tacksam och så glad för att ha blivit överraskad. Jag som trodde att jag typ inte gillade överraskningar, du vet sådär när det slår slint i skallen och allt bara låser sig eftersom man är en kontrollmänniska av rang. Haha…. Man får inte med sig rena trosor, ingen plattång, inga mediciner eller linsdosor. Ok, jag fick faktiskt inte med mig någon plattång. Så lite slint slog det nog….Vi började med en härlig lunch på Haymarket. Vilket ställe hörni! ⭐️ Häftigt och verkade vara välbesökt också. Massor med folk. Vi drog en vinlunch och käkade en kolja som var magisk! Fantastiskt gott!


Mitt i shoppingen tog vi ett litet pitstop på Paolos ställe. Mysigt att bara umgås och prata färdigt alla meningar. Gud så jag njöt alltså. Älskar allt med den här överraskningen. Kanske låter det överdrivet med allt ”wow” och ”underbart” men det blev fasen perfekt alltså!


Vi avslutade kvällen på Sturehof. Tony hade bokat bord där för att han vet att jag älskar deras gratinerade hummer. Tror ni inte dom hade slutat med den? Röv! Jag som sett fram emot den hela dagen…..

Istället åt jag en röding. En helstekt rackare. Jag var dessutom hungrig som en varg. Alltså på ett sjukt sätt så jag formligen slukade fiskfan. Hahaha….servitören som skulle ta min tallrik tittade på den med stora ögon och utbrast: ”Bra jobbat!!!!” Tony sa att det skvätte om mig när jag åt. Haha…. Snacka om hungrig tjej.


Ser ni kvarlevorna? Hann inte ta nån bild innan för då hade jag redan halva fisken i munnen. Jag skäms lite faktiskt.

Vi har spelat in en vlogg med korta sekvenser från vår mysdag som jag ska klippa ihop i eftermiddag. Nu väntar lilla Edwards dop förstår ni så vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
7 years ago

Så roligt att du blev nöjd med överraskningen! 🙂 Bra jobbat av Tony att hålla det hemligt också!! 🙂

aa
aa
7 years ago

Ni är så snygga och gulliga mot varandra=)

Ann-Marie
7 years ago

Haha,jag kan se dej sitta där och sluka fisken, helt uppe i din egen värd. Alla runt om slutade äta för att med stora ögon följa din färd mot den tomma tallriken och endast väl rensade fiskben på tallriken. Det där om plattång, det märks inte att du inte hade den du var så fin ändå – som alltid.

Nästa inlägg

Jag är helt CHOCKAD!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x