Överraskningen – VLOGG

Goodmorning! ♥

Åh vad vi har snarkat här, vi sov till kvart i nio efter att jag somnade om. Så skönt och välbehövligt! Jag har hittat en kökssoffa på Blocket nu. Den ska vi åka och hämta i eftermiddag. Jag kommer behöva göra om dynan på den och jag kommer också behöva måla om den men den var perfekt i storlek och ryggstödet var inte för högt vilket det inte fick vara för att den ska få plats där den är tänkt. Det finns inte många kökssoffor att få tag på ska jag säga dig. 🙂 De som finns i butiker numera är väldigt små och man får inte plats att sitta så många. Men på den här ska vi väl kunna trycka in en 4 pers på. 🙂 HURRA! ♥

Idag är det äpplets dag så här inne kommer du få ta del av lite äppelrecept. Vi måste ju hedra den härliga frukten som det t ex går att baka fantastiskt mycket härligt på.

Här nedan bjuder jag dig på en VLOGG ifrån min överraskningsdag i fredags. Åh jag är fortfarande helt glad och lycklig att han lyckades så bra. ♥ Ett tips till männen som läser här, överraska er partner. Ni anar inte vad gott det gör och vad härligt det är för en relation att få lite egentid och få njuta av varandra på tu  man hand. Vår lilla tripp hade inte kunnat bli mer perfekt! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Soisan
Soisan
7 years ago

Vilken fantastisk wlogg om vardagslivet som blev festligt med en underbar överraskning <3 Tack att ni delar med er <3

Sylvia
Sylvia
7 years ago

Men åhhhh, va mysigt å vilken härlig man du har som överraskar dig så fint! Tack för att vi bloggisar får hänga med på ett hörn.

Nästa inlägg

Luftiga tekakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x