Dopet av lilla Edward

Åh, jag har suttit här och tittat på bilder från dopet. Lilla E är så söt. Han var så snäll igenom hela dopet och så gullig så jag ville ta en tugga. ♥

img_3761

Här rusade vi in mot kyrkan jag och Milo. 🙂 Vi kom i tid men jag ville vara i god tid då jag skulle vara fadder och gå med in i kyrkan.

img_3764 img_3765

Vår kyrka i småstaden är så himla fin tycker jag.

img_3766

Så glada att se varandra! ♥

img_3772 img_3773

Mina fina stora killar! ♥ Åh, hjärtat slog frivolter när jag stod och tittade på dom när de satt där på bänken alla 3 samlade bredvid varandra.

img_3776

Cool bild som Tony tagit på en av lamporna i kyrkan.

img_3779

Mamma och pappa ♥

img_3781

En av psalmerna.

img_3784

Alla 3 samlade på en och samma bänk. ♥♥♥

img_3786

I den här dopfunten blev han sedan döpt lilla Edward.

dop

Alla faddrar samlade. Bredvid mig står min fina moster Aino som är min gudmor. ♥

img_3802

Inte ett ljud sa han, han var bara snäll och nyfiken på vad som pågick omkring honom. Mamma hade sytt hans fina dopklänning.

img_3804

♥♥

img_3830 img_3835

Sedan väntade fika och umgänge. Ja, nu är även den minsta i familjen döpt och allt gick så bra. Tycker också det är mysigt att få träffa släktingar. I min släkt finns det massor med folk men en hel del utav dom bor ju i Finland. De som bor i Sverige träffar jag tyvärr inte så jätteofta men när vi väl gör det så är det jättemysigt.

Hepp, nu är det lite TV innan jag somnar dreglande i soffan.

Kram Nina ♥

Ps: Så kul det är att ha blogg alltså, HÄR hittade jag lite bilder från Milos dop för 8 år sedan. 

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Vilka fina pojkar du har! Så kul det är och läsa gamla blogginlägg, måste va riktigt kul för dig o ha allt sparat på detta sätt o kunna titta tillbaka på allt o dessutom läsa om hur allt va. Bloggar man inte har man ju bara kort o filmer utan text oftast
Vilket fint namn han fick o vilken fantastisk tårta han bjöd på lille Edward ☺️
Jag försöker hitta ett fint namn till min lilla tjej men det är verkligen svårt, har du möjligtvis några förslag på lager?

Hoppas du får en härlig dag!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
7 years ago

Jag har ett tjejnamn som du kan få av mig. Försökte få Hannah att döpa lilla Vida till det men hon valde sedan det jättefina namnet Vida. Men hon höll med mig om att det är vackert. Hilla! ♥ Det betyder hjortron på finska och äääär ju så fint. Du får det av mig om du vill. 🙂 ♥

Mia
Mia
Reply to  Niiinis
7 years ago

Åh det va verkligen jättefint

Lena
7 years ago

Så gulligt…Hilla! Hur går det med kökssoffa o inredning?! Behöver inspiration;)
Ha en fin dag

Karin
Karin
7 years ago

Vilken fin tårta du bakat.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

Inte jag som bakat tårtan, sådär fina kan inte jag göra. Hon som gör dom heter Åsa Winterliden. Jätteduktig tjej!

Karin
Karin
Reply to  Niiinis
7 years ago

Tycker du gör mkt fint också, kul att min kommentar kom med. När jag frågar dig varför du bryter mot reklamreglerna så blir jag censurerad. Synd att du inte kan besvara och förklara istället för att bara ta bort. Spännande att se om du nu publicerar och förklarar. Menar inte att vara otrevlig.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

Har inte tagit bort någonting så jag förstår faktiskt inte riktigt var du menar! Jag svarar alltid på frågor som rör reklam osv. Är gärna tydlig med sådant!

Jag jobbar med ett mediahus som sköter alla mina samarbeten och all annonsering och banners på min blogg. Vi har fått tydliga regler på vad och hur reklam som florerar på bloggen ska märkas. Detta ska man veta har också förändrats en hel del under mina 13 år som bloggare. Idag är reglerna väldigt hårda och vi får hela tiden veta hur den reklamen vi har ska märkas.

Så fort jag publicerar ett inlägg som jag får betalt för och som är sponsrat märks det med ”I samarbete med”.

När ett inlägg innehåller Affiliate länkar så märks det med (adlink) efter varje sådan länk. Det räcker som märkning enligt våra advokater i mediahuset. Advokater finns för att man hela tiden ska göra rätt och inte råka ut för t ex en stämning för smygreklam. Affiliate är ju en länk som har en kod som är min unika kod. Om någon handlar på länkarna så går någon procent (runt 8% innan skatter och avgifter dragits av) till mig.

När jag gör reklam för min egen webshop har jag börjat märka det längst ned i inlägget med ”Reklam för min egen webshop” även om man säkerligen förstår det men för att vara på den säkra sidan.

Det är den reklamen som finns på min blogg. Gör jag reklam för någon väns produkt t ex som jag varken får pengar eller saker för så framgår det i texten att jag vill tipsa om mina vänners produkter.

Att driva en stor blogg gör ju att jag har många som frågar om dom får synas på bloggen? Jag är noga med vilka jag samarbetar med och det är många samarbeten jag tackat/tackar nej till då jag inte tycker att dom passar mig eller min blogg. Det har jag också varit tydlig med i många omgångar.

Hoppas Du fått svar på dina funderingar angående reklam. Vill du veta mer kan jag kolla om det finns någon på vårt mediahus som kan svara på dina funderingar.

Nästa inlägg

BookBeat

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x