Morgonpromenad och en övervunnen rädsla!

Godmorgon! 

Hoppas ni mår bra denna måndag. Swioosch sa det så var helgen slut. Det går undan må jag säga. Som vanligt när en härlig helg är slut så tycker jag att det känns lite vemodigt. Men den här dagen kommer att gå fort då jag har en hel del inplanerat.


Mamma och jag har startat dagen på bästa sätt. En härlig promenad ute i solskenet. Vi gick runt ett område där ingen av oss gått nångång och det var verkligen superhärligt.


Det var som att gå utefter en galet lång brygga. Det är dyn runtom så bryggan är ett måste.


Sedan blev vi modiga och tänkte att vi skulle övervinna lite rädslor genom att klättra upp i det här utsiktstornet. Vi båda är inte jätteförtjusta i höjder så det passade ju bra med ett utsiktstorn mitt i alltihopa.


Magiskt vackert verkligen! Det var värt lite skakiga ben och svett i mustaschen att få stå där och ta det här fina bilderna.


Kruxet var bara att man skull ned också. Haha….. Jag med trasig axel också. Jag klättrade högst upp i tornet och när jag hade bök att ta mig ned så hörde man mamma precis som när man var liten: ”Vad skulle du upp där och göra då?!”  Jag vet ju att man är lika beskyddande som mamma hur gamla ens barn än är.

Hepp, nu måste jag jobba! I eftermiddag åker jag till IKEA och Västerås och måste fixa lite ärenden. Här inne ska du få två erbjudanden du inte får missa.

Hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Fina bilder älskar hösten!

Nästa inlägg

Söndagsmys

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x