Husmor Hermansen

Er alldeles egna husmor här varsågoda! Ja men herreminjeee, du skulle se hur mitt kök ser ut just nu? Maj Gadd! Det är typ äpplen i taket, på köksluckor och golv. Förmiddagen tillbringades på pappas kontor – hade massor att fixa med så jag satt där. Eftermiddagen har tillbringats i köket här hemma.

Har inte hunnit in till dig förrän nu. Nu satte jag mig för första gången på hela dagen så nu var det hög tid att slänga in ett inlägg. Mitt i alltihopa har jag en blivande 18 åring som febrilt ringer om den kommande 18 årsfesten. Hehe….såklart! Det är ju så kul! Det minns man ju själv, eller? Nu när jag tänker efter så minns jag inte min 18 årsfest. Hmmmm, måste klura!

Hepp, nu ska jag ta tag i middagen så det blir till att fortsätta hålla sig i köket. Ikväll ska vi äta tacos, vi var så sugna på det.

Hörs sen igen hörni! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
7 years ago

Älskar din blogg ska du veta! Du verkar himlans härlig ju 😀
/ Från en som är i samma ålder som dina söner typ (21 år) – du ser, man måste inte vara 30/40 + för att gilla dej 😉 (aamandajonsborgg på insta)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Amanda
7 years ago

Men hur söt är inte du då? Jag har förstått att det är många i din ålder som läser, tyvärr få som kommenterar dock. Det är BARA roligt att ni härliga unghönor också huserar här inne och toklycklig blir jag när ni kommenterar! Puss på dej!

Anette
7 years ago

Man kan t o m vara 50+ och gilla dig och din blogg . Du är så otroligt härlig i ditt sätt, bjuder på dig själv så det står härliga till . Har även kollat dina senaste vloggar, helt underbara. Fortsätt vara den du är! Kram på dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anette
7 years ago

Haha! Underbara du! Ja man får vara närmare 100 med, jag är bara glad för er allihopa!

Tack för fina ord! Blir rörd ju! Kul att du gillar vloggarna, det är riktigt skoj att göra dom också.

Kraaaam!

Kina
Kina
7 years ago

Här är en till 50 plussare som läser din blogg varje dag. Men som saknar dina tidiga morgon inlägg. Var så mysigt att läsa till morgonkaffet. Är oxå en morgonmänniska som är uppe och hoppar långt före tuppen. Ha de gott.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Åh fina du, jag veeeeet! Förlåt! Jag MÅSTE bli bättre på att hinna in här på morgnarna. Har haft så himla mycket bara så tiden har inte räckt till. Men ska verkligen försöka bättra mig.

Kram!

Nästa inlägg

Dopet av lilla Edward

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x