ANNONS

Husmor Hermansen

/

Er alldeles egna husmor här varsågoda! Ja men herreminjeee, du skulle se hur mitt kök ser ut just nu? Maj Gadd! Det är typ äpplen i taket, på köksluckor och golv. Förmiddagen tillbringades på pappas kontor – hade massor att fixa med så jag satt där. Eftermiddagen har tillbringats i köket här hemma.

Har inte hunnit in till dig förrän nu. Nu satte jag mig för första gången på hela dagen så nu var det hög tid att slänga in ett inlägg. Mitt i alltihopa har jag en blivande 18 åring som febrilt ringer om den kommande 18 årsfesten. Hehe….såklart! Det är ju så kul! Det minns man ju själv, eller? Nu när jag tänker efter så minns jag inte min 18 årsfest. Hmmmm, måste klura!

Hepp, nu ska jag ta tag i middagen så det blir till att fortsätta hålla sig i köket. Ikväll ska vi äta tacos, vi var så sugna på det.

Hörs sen igen hörni! ❤️

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00