Långt, friskt och välmående hår!

Go’kväll! 

Åh äntligen soffan, den här dagen alltså! Piiuuuuih…. Ni är några som undrat hur det går med min kökssoffa!? Jo men bra, ikväll slipades och målades den första vändan och Tony byggde och målade underredet till det nya köksbordet, så alldeles snart kommer jag kunna bjucka på bilder. Hoppas nu för fasen att det blir så mysigt som jag målat upp i skallen. Annars får vi börja om på ruta 1. Haha… Stackars Tony.


Du, jag måste ju berätta. Jag ska få hem produkter att prova av HÄR kan du läsa mer om det.

I alla fall, Bobby är ju en sjukt vältränad människa, dessutom arbetar han ju som frisör och har fetkoll på allt som är bra för håret. Elliot önskade sig att få klippa sig hos honom för några år sedan. Jag blev tvungen att gå tillbaka i bloggen och kolla när det var egentligen?


Titta så småååå våra killar var? Elliot fyllde 15 år liksom, om mindre än en månad fyller han 18. Sjukt, det är 3 år sedan! Å William är en stor karl nu jämfört med när denna bilden togs.

När vi sågs Bobby och jag så sa han ”Nina, du måste prova min nya produkt! Den är grym och jag har massor med nöjda kunder redan!” Jag blev såklart jättenyfiken nu när jag lyckats kapa håret 15 cm och fyllt på med extensions precis.

Den här produkten är utvecklad för en nordisk livsstil. Här uppe i kalla scandinavien behöver vi lite hjälp på traven. Så vad innehåller den då?

Biotin (B8): Är och anses av många att vara den viktigaste vitaminen för håret. Förhindrar att håret blir grått och fungerar som näring till hårsäckarna. 

Vitamin B5 ( Pantotensyra): Är bra för celltillväxten,  den skyddar hud och hår från skador och håller huden fuktig. Är bland annat bra mot klåda och irritation i hårbotten. Används av många som hudbesvär mot till exempel finnar och acne. 
Kisel: Nivåerna av kisel i kroppen minskar med åldern. Detta leder bland annat till att elasticiteten och återhämtningsförmåga blir svårare då vävnader minskar. Ett extra tillskott av kisel hjälper till att bygga upp och främjar tillväxten av hår och naglar. 

Linfröolja: Känt bland annat för att göra huden len och mjuk. Den innehåller naturligt höga nivåer av bl a omega3 fettsyror. Omega 3 6 och 9.

Hirsextrakt: Många upplever att hirs reparera kluvna hårtoppar.

MSM: Ger kroppen tillskott av viktiga svavel som används för att hålla kroppen mest förekommande protein, kollagen, mjukt och smidigt.


Innehållet är naturligt och påverkar inte kroppshår eller annat. Hjälper mot tunt hår och hår som går av. Du märker skillnad efter 2-4 månader, en synlig effekt. Håret växer snabbare och får bättre kvalité. Även naglarna blir mycket starkare samt växer snabbare   . Den hjälper också mot torr hårbotten, lätt irriterad hy och även acne.

Finns att beställa HÄR  för 399kr.

Nu ska jag ha soffhäng här hemma! Ska bli så skönt att få lägga sig raklång efter en dag ståendes. Ha nu en mysig kväll finisar.

Kram Nina

Inlägget är inte sponsrat, bara ett tips på min vän Bobbys produkter. Jag tipsar bara om produkter jag själv tycker om och kan stå för. Denna produkt har jag ännu inte testat men ska få göra det inom kort.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Husmor Hermansen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x