ANNONS

Gråtfärdighetstrött

/

Åh vet ni? Jag är så trött så jag är gråtfärdig. Inte har jag hunnit in med bilder på kökssoffan heller. Sorry för det. Dagen har varit hysterisk fakriskt så det har inte funnits någon tid över för bloggandet idag.


Vi började dock dagen med att ta en promenad med mormor. Milo fick med sig cykeln också. Vi fick förbi en djurbegravningsplats som finns i närheten av mamma o pappa. Mamma sa att hon för bövelen bott där i 24 år och aldrig lyckats besöka det stället trots att de åkt förbi många gånger. Men så idag gick vi dit och kikade. Det var så fint, många som saknade sina små hårbollar. Jag fick en klump i magen när jag tänkte på att vår katt fyllt 9 år redan. Får hoppas att han har många år kvar.


Milo trillade ned i diket på cykeln. Bara på skoj förstås men vad vi skrattade åt honom när vi hittade honom liggandes såhär.


Det blev en hel timmas promenad i solen. Något jag lovat mig själv nu när den märks hösten är här är att försöka njuta av solen så fort den visar sig. Långa promenader i solen hjälper mot höstdeppen.


Yes, sedan har jag stått och bakat äppelbröd och satt några degar. Nu ligger de och kalljäser över natten och sen är det dags att baka ut dom imorgon.

Ja, och nu ligger jag här med ögonen i kors alltså! Sååå trött och sliten är jag och orkar nog inte ens stoppa något i nunnen även om jag är hungrig. Haha! Bra för den eventuella formen för Beach 2024. Ööööh….

Nä, nu har jag somnat flera gånger på de sista meningarna här så jag får nog bara ge upp nu. Gonatt och hoppad du haft en fin FINFREDAG!

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00