106 år

Hej!

Alltså, jag känner mig som Rut 106 år just nu. Har stått upp och bakat sen kl 05 i morse så ryggen är typ köttfärs. Haha…nämen det känns som den alldeles strax ska sägs ”knak” och gå av. Tänk att jag är så svag ändå? Fixar liksom inte att stå i ett sträck i 8-9 timmar. Eller är det svagt? Det klarar väl alla tänker jag? Har ju bra skor på fötterna och försöker tänka på hållningen men inte fasen hjälper det. Känner mig som Rut som sagt.


Har just satt i mig den här salladen från ICA här i närheten. Vet ni hur gott det var med mango i? Sååå gott!En liten sneakpeek på vad jag pysslat med i några timmar, har tagit lite bättre bilder på brödet med finkameran. Visar sen och bjuder också på recept. Har du inte vägarna förbi Mickelsmäss där jag kommer stå och sälja kanelbullar, kakor och lantbröd så kan du ju i alla fall få baka efter mina recept.

Vi måste prata om färgerna som skär sig som grädde i olja. Alltså, jag beställde brödpåsar på nätet. Dock så blev det något väldigt skumt när jag betalde min order, sidan liksom stod och tuggade men sen dök det upp något som såg ut som en bekräftelse. Men tji fick jag. Det kom inga brödpåsar och jag vet faktiskt inte ens om de dragit pengar. Jag måste kolla sen.

Som tur var så fick vi köpa på Willys. Så gulligt av dom att låta mig göra det. Så nu har jag dessa fina påsar men det är aningens lite fel när det kommer till färgmatchning med mina små etiketter. Aaaaah…. Jag som får hår på ryggen av färgsättningen liknande detta. Mamma övertygade mig i alla fall och sa att det inte spelar någon roll. Det är ju färger liksom. Well well, det får vara lite så.

Min mamma är en sån ängel! Idag kom hon tidigt till bageriet och hjälpte mig. Hon hade tagit med havregrynsgröt och glutenfria smörgåsar. Sen har hon hjälpt mig baka heeeela dagen! När Tony sa att Milo ju hade sammandrag på fotbollen tänkte jag ”Vafasen gör jag nu?!” Alltså, att göra allt helt själv skulle nog vara lite magstarkt liksom. Så där kom hon, min morgonpigga mams och satte igång och jobba! Love you mami! ❤️❤️❤️


Min fina kisse! Han har suttit här bredvid mig när jag ätit. Han söker sällis och vill ha mys. Här ser ni lite av kökssoffan också. Jag har ju fortfarande inte visat bilder men alltså tiden finns inte just nu. Håll ut, nästa vecka lugnar det sig lite.

Nu är vi på väg ut till marknadsplatsen för att kolla läget och ställa av lite saker.

Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jesica
Jesica
7 years ago

Vet du vad Nina?
Din äppelkaka har gjort stor succe idag på DET STORA HJÄRTSLAGET♡♡♡♡
Tack så mycket för det perfekta receptet
Lycka till imorgon på Mikelsmäss.
/Jesica

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Hoppas det går bra med allt nu!
Förstår att du är slut i ryggen. Jag pallar inte heller att stå särskilt länge.

Mysigt med soffan i köket!
Ska bli kul att ser mer bilder på det.
Kram o god natt

pezze
pezze
7 years ago

ta det lugnt.. inte bråttom o visa kökssoffan,.. koncentrera dig på det du håller på göra…
o när du har tid o e lugn, då kan du smälla opp en bild på kökssoffan…:-)

Nästa inlägg

Gråtfärdighetstrött

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x