Tjoho

Godmorgon!

Här sitter vi i bilen och är på väg mot Mickelsmäss. En stor marknad med ca 30.000 besökare. Jag tror att jag haft med marknader att göra i ett tidigare liv faktiskt. Jag har någon form av konstig förkärlek för allt som har med marknader att göra nämligen. Ser fram emot en dag med att träffa massa människor och stå bland mina bakverk och bara mysa. Har tryckt upp en ego affisch också….jag kallar den så.


Vi bjuds på lite dimma och magiska vyer på väg till Örsundsbro. 

Å så lite fågelskit och döda insekter på rutan. Hehe….


Trött och sliten är jag som få men idag är dagen. Nu är vi framme. 

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Hoppas du har en bra dag på marknaden. Är nog 25 år sedan jag var på mickelsmäss.

Ann-Marie
7 years ago

Härliga foton och du var väldigt fin på den bilden.

Nästa inlägg

106 år

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x