Lite nytt i köket

Ja, det var det där med kökssoffan nu då. Jag upplevde det som att jag inte fick ordning i köket. Eller mer att jag inte lyckades mysa till det tillräckligt. Vi ville aldrig sitta där inne. När vi ätit kvällsmat så har vi suttit och ätit i  vardagsrummet. Genom åren har jag ärt mig att när det är så, ja då är det något som är tokigt. Antingen är det för bökigt vid köksbordet eller så är det inte mysigt alls.

Så jag bestämde mig för att göra mysigt. Det är ett gammalt hus, då gör vi det med äldre känsla. Få fram myset igen. Jag har fått en bild uppe i huvudet om hur jag vill att det ska se ut. Har sen hela tiden varit livrädd att det inte skulle bli så som jag tänkt. Dock så blev det nästan ännu bättre. Så glad för det. Nu är det helt annan ”ro” i köket. Det blev en känsla av att vilja umgås och mysa liksom.

img_3853 img_3855

Såhär är det nu. En kökssoffa med massa plats. Det finns också förvaring i själva soffan.

img_3857 img_3859 img_3860

Bordet har Tony snickrat ihop. Vi tog in de gamla plankorna från bordet ute på altanen och gjorde om det till ett högt bord. Jag beställde hur det skulle se och Tony snickrade.

img_3863 img_3865

Det är sååå mycket mysigare nu. Jag ska dock köpa ett vägghängt skåp som vi ska hänga ovanför kökssoffan för lite förvaring. Har tittat på lite skåp på IKEA som jag funderar på. Nu ska jag bara mäta lite och se vad som bäst får plats. Vi är jättenöjda och myser loss vid köksbordet numera. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Sååå snyggt!!! Du kan verkligen få till det rätta myset du 😉 Önskar jag med fick bilder i huvudet på hur jag vill ha det, men här är det helt tomt 😀 haha!
Hoppas du har en fortsatt bra ”mysmåndag” 😉

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
7 years ago

Haha! Du får bläddra i tidningar så kanske det kommer en bild eller två i huvudet. Kram

Kina
Kina
7 years ago

Jätte fint och mysigt

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Tack!

Lisen
Lisen
7 years ago

Jätte mysigt!! Vart har du köpt ljuslyktan?

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisen
7 years ago

Tack! Den är från ÖB. Kram

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Blev jättebra så jag förstår att ni är nöjda!

Susanne
Susanne
7 years ago

Kanonfint!Verkligen mysigt!
Hoppas Tony mår bättre !

Jessica Eliasson
Jessica Eliasson
7 years ago

Snyggt! Vad duktiga ni är.

Nästa inlägg

Måndag & myskläder

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x