Måndag & myskläder

Goodmorning!

Måndag igen och veckan kan starta, fast för mig känns det helg eftersom jag jobbat hela långa helgen. Idag ska jag hasa runt i mysbyxor. Ska självklart avklara några jobb men sen tänker jag bara elda brasa, dricka kaffe och hasa runt verkligen. Jag är väldigt sliten i kroppen. Axeln är överansträngd, ryggen gör ont av att jag stått 3 dagar i sträck. Känner mig liksom urlakad.

Milo blev lite förkyld efter sin fotbollsmatch i lördags, idag är han täppt och tjock i halsen också så han får vara hemma och vila lite. De är de förkylda och slitnas förening här hemma idag.


Gårdagen var både trevlig och solig. Min man är en klippa att ha med så vi hade riktigt skoj när vi tjoade och tjimmade med folk igår. Några av oss här inne kom också och hälsade på oss. Så kul att få ett ansikte på er!


Igår när vi kom hem varvi vindögda av trötthet. Jag tände en brasa och kastade på mig myskläderna. Det kändes som att jag knappt orkade prata. Tony orkade i alla fall laga tacos åt oss medan jag satt och hjälpte Milo att bygga lego.Han bygger nu också. Å han kämpar och stretar med den. Han lyckades bygga en mindre packapär hos farmor o farfar för första gången för någon vecka sedan. Så stolt! Igår gick mormor och morfar runt med honom på Mickelsmäss. Han fick åka tivoli, han fick hoppa hoppborg och sen skulle han få köpa något till sig själv. Efter mycket velande blev det denna. En Ninja Thunder, ni hör ju själva sicken mackapär va?

Nu ska jag fixa frulle här. Ska tända brasa också. Thedde ringde nyss och sa att han hade fikat på jobbet denna veckan. Så jag ska väl planera lite ny bakning. Elliot förra veckan, Thedde denna. Jag blir bara glad när min bakning har ett syfte. Inte bara som ett bloggrecept liksom.

Sen jävlar i min lilla låda ska vi kolla kökssoffa. Haha…. Du ska få ett nyttigt recept också. Hörs sen igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
7 years ago

Blev så glad när jag hittade till dig i söndags. Och äppelmoset var det godaste jag någonsin ätit! Får man komma på en bak kurs hos dig? Kram Ida (hon med den lilla bebisen)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ida
7 years ago

Men åh vad glad jag blir att du gillade. Vet du, det tycker jag också! Finns inget godare äppelmos. 🙂 Jag går faktiskt och funderar på att starta kurser, håller på att kolla upp möjligheterna med detta. Återkommer här på bloggen direkt såklart. Kram och pussa bebis! ♥

Nästa inlägg

Tjoho

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x