YES! Vi gjorde det!!!

matbloggspriset

matbloggspriset-3

Hörni! VI GJORDE DET!!!

I morse vaknade jag upp till ett Facebookinlägg som gjorde mig så glad. Jag är en av de nominerade till årets Matbloggspris. Ämen, this is a dream come truuuue! ♥♥♥ Å ni har hjälpt mig, med att ni gått in och röstat på mig så såg ni till att jag blev en av de 10 nominerade.

Det är nu det riktigt tuffa börjar. Röstningen…. Jag skrev till Fredrik i morse (som redan vunnit priset en gång och som peppat mig att bli en av de nominerade) att nu får man börja med den riktiga raggningen av röster. Jag kan ju inte vinna detta ensam, utan er. Det går inte. Jag måste bli röstad på annars så är det kört. Röstningen är inte igång ännu vad jag sett men jag lovar er att jag kommer kika in här A.S.A.P när det är klart.

Jag håller på att spela in en VLOGG idag därav lite tystnad nu på morgonen. Ska alldeles strax åka och hämta Milo på skolan. Sen hem igen och jobba vidare. Ska slänga ihop lite bullar är tanken och sen har jag en hel del annat som måste bli klart. Vi hörs snart igen hörni, var bara tvungen att springa in hit och tacka dig för din nominering.

LOVE YOU ALL! ♥♥♥

 

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

YES!! Ämen, grattis! Du är såå värd detta!! Håller tummar och tår att du går hela vägen ❤(min röst är din iaf) mer hjärtlig blogg får man leta efter!! Kram ❤

Maj
Maj
7 years ago

Love you too!

Kina
Kina
7 years ago

Kul stort grattis!! Håller tummarna för dej✊

Ulrica
7 years ago

Men åååh så roligt!!! Kul att vi kunde hjälpa till ;).
Nu vill jag ju gå på prisutdelningen också <3.
Kram

veronika
veronika
7 years ago

Grattis!! Vad glad jag blir för sin skull! Du förtjänar verkligen ett pris! så mycket tid som du lägger ner på din blogg, så mycket du delar med dig av i ditt liv och så mycket inspiration du ger oss! 😉 nominerade dig och ska givetvis rösta också när det drar igång. Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll, och grattis igen! Kram

Malin | Fredagskakan
7 years ago

Stort grattis!! Det är du så värd:-) Hojta till när vi kan rösta så ska vi se till att du vinner<3
Stor kram till dig

Ann-Marie
7 years ago

Stoooort grattis, självklart kommer jag rösta på dej!

Nästa inlägg

Sminkfix och sjukstuga

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x