FINFREDAG!

Godmorgon fina ni!

Jag är fortfarande i en röstningsbubbla förstår ni. Detta upptar mycket av mitt fokus nu, såklart. 2 spända veckor framför mig med nervositet kring om det ska gå att vinna eller inte. Jag ligger i dagsläget 2:a, med ca 100 röster efter 1:an. Priset skulle ge mig så mycket ny energi verkligen, det tar på krafterna att blogga varje dag i typ 13 år….haha! Låter inte klokt när man skriver det sådär.
HÄR RÖSTAR MAN! Superenkelt att bara klicka GILLA på bilden så är man klar!


Igår hamnade jag på en spontanfika hos min vän Helena! Kattis, Paulina och kidsen var också med. Helena är superduktig på att baka och har alltid massa gott på fikabordet.


Så kul vi haft åt det här glaset alltså. Den har varit med på en och annan fest. Tänk dig hur kul detta blir med ett par glas vin innanför västen?


Kolla så vackert!? Detta är hennes bortgågne mormors recept på Drömmar. Vilken skatt!


På kvällen åkte vi och handlade och himlen visade sin vackraste skrud. Rooooosa! Jag var så sjukt sugen på en pastarätt så jag trollade ihop en, det var så sjuuuuuukt gott!


Du ska få recept under dagen tänkte. Den skulle du lätt kunna laga till kvällens fredagsmys. Enkelt men såååå gott! Recept kommer som sagt.

Nu ska jag upp och fixa frukost till barnen men vi hörs snart igen!

Ha nu en härlig FINFREDAG! Själv dka jag nog kliva i något av mina nya plagg idag och ha lite FINFREDAG jag också.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monika
Monika
7 years ago

Jag är nyfiken på hur det går för dig
med din personliga tränare. Det första mötet ni hade lät så bra och spännande.
Ha en underbar FinFredag!❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Monika
7 years ago

Jo det går bra förutom att jag var tvungen att vila 1 vecka för att min axel gjorde så ont. Min Hälsoguru är i Finland just nu så vi ska ses igen nästa vecka. Jag tränar på. Har redan gått ned några kilo – utan o anstränga mig typ. ⭐️ Tack detsamma! Kram

Ullis
Ullis
7 years ago

Här har röstats, men ska se till att (läs tvinga) maken att rösta oxå!
Du förtjänar så att vinna!
Kram

Hanna
Hanna
7 years ago

Detta var helt klart värt att avbryta pausen från fb för, röst lagd såklart & håller tummarna att det fortsätter gå bra för dig i tävlingen! =)

Terece
7 years ago

Älskar de äldres sätt att skriva!!! Så skrev min mormor också!!! Varför fick inte vi lära oss det??? Vilken läcker kokbok!!!! Wow! Du måste tipsa Mias vita hus om skumtomtereceptet ha ha. Puss och ha en mysig fredag!

Nästa inlägg

Lantbröd

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x