Mitt instagramflöde

Jag har legat och småslumrat och sovit halva kvällen. Missade Idol…. Men nu ligger jag vaken istället. Detta är lite typiskt mig och höst. Missar allt det braiga på TV:n för att jag somnar ifrån allt.

Låg och scrollade igenom mitt Instagramflöde precis. Man får så mycket intryck genom att kolla in på sin Instagram. Jag följer allt från Bakningsinstagram till kändisar, träningsfolk, vänner och inredningsinstagrams. Det är som en stor gottepåse.

Lite intryck denna kvällen!


Såhär är det nog. Det är nog sjukt mycket träning bakom yrket fotbollsproffs. Det är sånt man inte tänker på kanske. Att när vi sitter och äter 127 tacos så drar dom ett stenhårt pass på löpbandet.


Shit vad bra det går för Emma alltså! När jag lärde känna henne hade hon ganska nyligen ”slagit igenom” med sina smycken. Idag ser vi hennes smycken på var och varannan känd person. Dessutom är de helt fantastiska. Dessa ringar – VILL HA!


Fina Ida. Vi träffades förra året på ett bloggevent nere i Göteborg. Älskar hennes insta. Hon peppar och snackar en del om träning och att njuta av de goda i livet. Hennes rader har gjort mig lättad i själen mer än en gång! Heja dig Ida!


Kicki – så jäkla grym. Hon är en fd bloggkollega till mig. Det är kul att följa henne och hennes uppdrag hon gör. Dessutom är hennes hår helt äkta och så jäkla snyggt!

Jag följer några såna här konton. Konton med riktigt vältränade människor som vigt sitt liv åt träning och fitness. Fascineras, förundras och tycker det kan vara så jäkla snyggt att vara vältränad!

Oh My god! Dom här tjejerna alltså! Jag inser att jag missat ”Hollywoodfruar” helt klart. Måste kolla play, kanske redan inatt om jag ändå ska vara vaken.

Hepp, nu är det utröstningen på IDOL. Gonatt och sov så gott!

_______________________________________

UPPDATERAT (lördagmorgon runt halv 7!)


Detta var bland det absolut klokaste Paolo någonsin skrivit! ”Låt aldrig dina känslor bli så starka att de övervinner din intelligens”. Den meningen är så stark för mig! Ångest och oro är nämligen allt annat än intelligenta tankar, de smutsar ned och tynger ett annars rent och intelligent sinne. Oro och ångest är inget annat än känslor som övertar en hel kropp och ett helt sinne. Det finns ingen logik i det alls. Tack Paolo! Nu ska jag gå ned, tända upp lite ljus och sätta mig och meditera en stund! Tack!

13
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
veronika
veronika
7 years ago

Det här var en kul idé! 😉 Roligt att se vad du följer och få se lite annat ” det gamla vanliga” på sitt egna konto 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  veronika
7 years ago

Visst var det lite kul! Så känner jag också när jag får kika på vad andra följer, man får lite inspiration faktiskt! Kul att du gillade!

Anna
Anna
7 years ago

Håller inte alls med Paolo! Känslor ska vi aldrig trycka ner eller trycka undan, och de har inget med intelligens att göra. Däremot är det nyttigt att lära sig sina egna reaktionsmönster, när är det min känsla som styr mig och när är det min tanke? Det blir inte bra om någon av dem tar över alldeles för mycket, en medveten balans mår vi nog bäst av.

Nästa inlägg

Bli piggare och kåtare!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x