Curling?

Godmorgon raringar!

Lördagmorgon och jag har varit vaken en stund. Fick ett rätt bryskt uppvaknande denna morgon så att somna om var typ omöjligt. Idag har vi en sån där ”proppad” dag med massa ”to-do´s”. Jag har börjat dagen med att tända en brasa, tända upp lite ljus och nu sitter jag här och bloggar. Jag känner mig inte top notch idag men ska snäppa upp mig lite.

img_3966 Jag gjorde ju en smoothie till Elliot som inte riktigt var kry igår. Tänkte tipsa dig om den om du som jag har barn som inte gillar att äta frukost. Den här får han i sig och tycker den är jättegod.

1 smoothie:

2 dl vaniljyoghurt
1 dl havremjölk (funkar med vanlig också)
1 banan
1 dl jordgubbar (funkar med bär också)
0,75 dl havregryn

Släng i en blender och häll upp i glas så är det klart.

img_3974

Igår eftermiddag när Elliot blivit piggare ville han laga mat till familjen. DET hör inte till vanligheterna ska jag säga. Undra fasen inte om det var första gången? Ja och vems fel är det? ”CURLINGMOM” of the year liksom, tuppen jaaaag! 🙂 Nä men jag har varit precis skitdålig på sånt där. Jag har gjort några halvhjärtade försök att få igång någon form av plocka i diskamskin/städa / laga mat lista men det har ju gått käpprätt åt helsicke liksom. 😀 Jag har bara gjort det själv och så har det varit bra med det. Så nu har jag börjat tänka annorlunda med lillemannen i familjen, man kanske kan få göra om och göra rätt? Hittills har det gått skitdåligt det också men jag ska nog fasen göra något åt saken nu.

img_3972 img_3973

Vi åt en jättegod vegetarisk med guornfärsgryta och glutenfri pasta. Jättegott var det så han kan laga mat pojken men han gör det bara inte hemma. 😉 Det blir det ändring på nu när jag vet att han kan…. 🙂

Hur har ni det i familjen? Är ni curlingföräldrar som jag eller har ni en annan strategi?

Nu ska jag äta lite frukost i min ensamhet. Vi hörs snart igen, ska ge dig receptet på så sjukt god kaka jag bakade igår!

Kram Nina ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Godmorgon på dej! Hoppas frullen smakade ha en bra lördag.

Madde
Madde
7 years ago

Curling är bara förnamnet
Fick min smakbox igår.
Du har väll också den? Vad tyckte du?

Anne-Marie
Anne-Marie
7 years ago

Hej!
Jag skulle bli jätteglad för receptet på guornfärsgrytan.
Kram Anne-Marie

Nästa inlägg

God jordgubbssylt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x