Turbulent dag!

Hej fina!

Godmorgon, jag skrev ett inlägg igår men jag somnade ifrån. Igår var en turbulent dag på så många olika sätt. Det handlar om tävlingen jag är nominerad i, men jag vill inte gå in på det mer än så. Vissa saker ska man nog bara låta vara osagda så blir det bäst. Kan bara säga att det finns saker som gjort mig rätt ledsen. Men, har man gett sig in i leken får man leken tåla, så är det ju. Så brukar jag säga till barnen så då borde jag ju själv veta vad det innebär.

Just nu är jag omsprungen och har faktiskt inte ens varit in och tittat hur det ser ut. Jag kan bara hoppas på att jag blir röstad på av dom som gillar min blogg och gillar det jag gör. Sen får tiden utvisa hur tävligen slutar, på onsdag kl 23.59 avgörs det. HÄR klickar du och sen gillar du bara bilden så har du röstat.


Igår åkte vi ut till mamma och pappa och hjälpte dom med den här härliga vedhögen.

Milo var så himla duktig på att hjälpa till. Han kämpade precis lika mycket som vi andra. ❤️ Som jag skrev i morse, no more curling typ.


Till slut hade vi fått upp alla vedträn på altanen där de vinterförvaras.


Något som är så himla vackert är vedträn staplade på varandra. Vi jobbade på bra idag. Så mysigt med utedag. Mamma o pappa fick min äppelkaka och mamma var lyyyyrisk över hur god den var. Så kul när dom gillar!


HÄR hittar du receptet på den.

På eftermiddagen sedan drog vi på Milos fotbollsavslutning. Han hade så kul. Sprang och spelade fotboll medan vi föräldrar satt inne i klubblokalen och fikade, käkade burgare och drack kaffe. Jag drack en läsk. Det är sällan det finns något för mig att äta på såna här tillställningar. Men jag börjar bli van, brukar faktiskt ta med mig eget när jag vet att det är så men jag hann inte idag. Äter man inte rött kött och alltid glutenfritt är man fan inte en enkel gäst, haha!

Igår spelade vi Bingolotto, han hade det rätt svettigt tror jag. Själv var jag alldeles för trött och sliten för att spela. Jag har haft en sån inre stress med tävlingen, men idag har jag lovat mig själv att inte bry mig. Bara vila, göra härliga saker och lugna min stressade kropp. Är man en oroligt lagd person så kan t ex en sån här tävling tära hårt, å det kan jag bara skriva under på. Men för att förklara, att vara bloggare och ha det som yrke….ja då kan en sån här tävling vara oerhört viktig. Som en befordring på jobbet typ. Så inte så konstigt att det stressar en smula.

Nu ska vi åka ut till mamma o papp igen. Ta en promenad, basta, umgås och bara vara. Det känns lagom idag.

Vad ska du göra? Berätta gärna!

0
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
7 years ago

Jag håller tummarna för dig och skickar en stor styrkekram. Din blogg är jättebra!

Lotta
Lotta
7 years ago

Jag sitter snart uppkrupen i soffan med Johanne Hildebrandts senaste bok ”Estrid”, en kopp kaffe och en stor bit saffranskaka (lite tjuvstart på vinterfikat). Och kan bara önska dig lycka till, du är en fantastisk bloggare och vi älskar dina recept som du så frikostigt bjuder oss på. Om du ändå inte vinner så ta med dig detta: Vi är många som gillar dig och din blogg!!!! Ha en fin söndag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
7 years ago

Tack fina! Åh låter som du ska ha jättemysigt! Saffrankaka, jag smäller av. Snart är det julbakning och SOM jag längtar!

Karin
Karin
7 years ago

Hoppas att alla röstar på den som de läser och gillar. Sett att många uppmanar till att rösta på x och Y vilket känns konstigt om man inte ens vet vad/vem det är man röstar på? Eller vill man bara ha röster? Om jag tex är vegan kanske jag vill uppmuntra den som har såna recept och inte värsta köttsidan.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

Du ska självklart rösta på den du gillar, men det förstod du säkert.

Karin
Karin
Reply to  Niiinis
7 years ago

Var inte riktat mot dig utan generellt. Vill man inte vinna för att man har flest riktiga följare och inte för att man själv eller andra spammar sociala medier för röster. Generell observation, ingen kritik avsedd. Vet inte om du tagit illa vid dig för att en storm Iggström uppmanat personer att rösta på en för henne helt okänd person som konkurrerar med dig i toppen? Trist i så fall. Gillar att stapla ved.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

Jag känner bara att tävlingen i sig är viktig och att jag gärna vinner den. Jag har också på vägen märkt att det varit fasligt mycket fiskande av röster vilket hela tävlingen går ut på. Så ska man ha en chans att vinna så är det nog enda vägen, det viktigaste är ju att man inte behöver rösta om man inte vill.

Förstår inte riktigt vad du skriver men nej, jag har inte sett att den personen fiskat några röster åt mina konkurrenter. Det har jag missat.

Stapla ved var väldigt rogivande faktiskt!

J
J
7 years ago

Nina, skulle du inte vinna nu så kom ihåg att vi är många som gillar dig! Tänk på att alla som följer dig kan inte rösta som jag tex. Men jag hejar på dig som bara den o du du har inte funderat på att ge ut en bok m recept m blandat inrednigstips?

Må så gott!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  J
7 years ago

Fina, tack för dina ord. Det värmer gott i hjärtat! Det är en dröm att få ge en egen bakbok faktiskt. Hoppas så att det blir verklighet!

J
J
Reply to  Niiinis
7 years ago

Jag köper den i så fall direkt från tryckeriet

Vickis
Vickis
7 years ago

Tog lilla familjen på motionsbingo ute i ett naturreservat på morgonen efter frukost, mysigt med lite sol och frisk luft men tyvärr ingen vinst till de minstas stora förtret.
Efter det tog vi en sväng in till stan med lite shopping och fika och nu sitter jag här på jobbet och ska så göra ända till 22 ikväll.
Där hemma har mellersta dottern innebandyträning och stora tjejen kommer hem igen efter två långa veckor hos sin pappa.

Hoppas du får en härlig dag och lyckas hålla tankarna borta från tävlingen, även om du inte vinner den så har du ju lätt vunnit tävlingen om vem som har mest kärlek och mysigast stämning på sin blogg! ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
7 years ago

Fina Vickis! Du är en trogen läsare och jag tackar så mycket för dina fina ord. Vi har ju setts IRL också.

Vilken mysig dag!

Ska försöka tänka på annat.

Stor kram!

Svahnholmen
Svahnholmen
7 years ago

Fina Nina med bästa bloggen! Säger som de andra här att oavsett om du vinner el inte så har du en stor skara med läsare som älskar din blogg! Håller såklart tummarna för dig att du vinner tävlingen men jag hoppas du fortsätter med dina blogginlägg som vanligt. Älskar blandningen av flärd, vardag, sorg och glädje!

B-M
B-M
7 years ago

Jag håller tummarna hårt för dig! Men om du inte vinner så tycker vi som hänger här i alla fall att du är den bästa! <3 Den där äpplekakan måste jag testa, men risken är väl att jag trycker i mig hela själv 😀

Th
Th
7 years ago

Bästa Nina, du kommer fortfarande ha den härligaste och varmaste bloggen,vad som än händer! Men håller fortfarande tummarna att det går vägen med tävlingen.. Hoppas du kunnat tänka på annat och att du haft en toppendag☺. Du är grym och inspirerar mej var eviga dag,tack för det ❤kram Therese

R-M
R-M
7 years ago

Kan bara hålla med de andra att du är BRA oavsett hur det går i den här tävlingen. Har inte koll på några av de andra, men tycker själv att det borde vara de som läser bloggen som röstar, de man själv når ut till och inte fiska röster, folk som bara röstar för att någon ber de om det, är ju väldigt stor skillnad på de nominerade nu. Men lycka till Nina.

C
C
7 years ago

Lycka till!

Nästa inlägg

Sverigekaka med kanebullefyllning och äpplen

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x