Sista dagen för tävling!


Godmorgon mina vänner!

Idag är sista dagen för tävlingen. Den här tävlingen som är så avgörande på så många sätt. Ska jag efter 13 års bloggande äntligen få vinna ett pris, eller ska jag inte?

Bakningen har varit min terapi på vägen och tagit mig hit där jag är idag. Jag är så glad för det. Att något så härligt som att baka har blivit ett jobb för mig är ju helt fantastiskt. Att hypokondri och ångest gjorde att just bakning blev ett sätt att hitta ett andningshål. Att hitta ett sånt sätt att fly ångest en stund. Den är min vän, den också.

Idag avgörs mitt livs viktigaste tävling. Idag får jag veta hur det går, äntligen. För nu är jag trött och sliten. Det har tagit hårt på mig att leva med spänning i två veckor. Men idag kl 23:59 är det klart.

Det är så oerhört jämnt i tävlingen, så tajt så det är inte klokt. Så ja, jag behöver verkligen alla röster jag kan få, varendaste en. Kanske kan du dela mitt inlägg på din FB, kanske kan du berätta för arbetskamraterna eller grannarna? Jag är tacksam för allt! ❤️

Röstar gör man enkelt genom att bara klicka på denna länk och gilla bilden. Tar någon sekund men betyder långt mer än så för mig!

Kram till er och tack för att jag fått tjatat om den här tävlingen! ❤️❤️❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Hoppas du står som vinnare i kväll! Även att du sedan länge är en vinnare för oss läsare så förstår jag att det betyder extra mycket att vinna just detta pris!
Spark i baken 😉 o hoppas du har en härlig dag!

Kram

C
C
7 years ago

Tycker om blandningen i din blogg. Tycker om dina recept och och att du uppdaterar så ofta. Tycker om att det inte är nån fasad i din blogg utan att den är rak och ärlig. Allt är inte tipp-topp jämt för nån. Om du känner så starkt att detta pris skulle göra skillnad hoppas jag så mycket att du tar hem det. Gör du det inte är vi många trogna läsare härinne som bara blir fler och fler, och det brukar ju vara så att det finns flera vägar till samma mål…. Kommer bli bra hur denna tävling än må sluta. Stort lycka till hursomhelst och jag hejar (och röstar) på dig!

Marie
Marie
7 years ago

Hejar på dig!
Men även om du inte vinner så får du tänka på att det faktiskt är 72000 personer som röstat på dig. Just nu vill säga, kollade imorse och då var det 63000. Så du är faktiskt ifatt. Käre tid vad spännande. Om t.o.m. jag blir pirrig, hur känner du dig då? =)

Karin
Karin
Reply to  Marie
7 years ago

Oj vad rösterna rasat in. Tyckte det var runt 4 000 häromdagen så nästan 60 000 på bara någon dag. Wow. Spännande med resultatet. Många fina bloggar.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
7 years ago

❤️

Mia
Mia
7 years ago

Å jag hoppas verkligen du vinner!
Jag har kommit gilla din blogg mer och mer faktiskt!
Älskar blandningen av bakning, matlagning, känslor och mode/inredning mm mm!!!
Håller alla tummar och tår för dej nu

Katrin
7 years ago

Heja heja!
Hoppas du vinner, det känns viktigt för dig 🙂
Men du ska veta att hur det än går så kommer jag fortsätta se fram emot varenda litet inlägg du gör och längta efter nästa vlogg! Massor med kramar, du är bäst vet du!! Hoppas du känner hur viktig och bra du är 🙂

Evelina
7 years ago

Håller tummarna för dig och tokdelar tävligen nu i ett sista ryck =)
Heja heja heja!!!

Malin Kvernplassen
Malin Kvernplassen
7 years ago

Röstat o hoppas på dig. Hur har det gått!?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin Kvernplassen
7 years ago

Skrev ett inlägg om det.

Ulrika F
Ulrika F
7 years ago

Har inte Facebook, men läser dig ändå oavsett resultat!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
7 years ago

Puss på dig och tack!

Nästa inlägg

Walk down the memorylane

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x