Tack för ALLT!

Godmorgon alla!

Jag sitter vid ett frukostbord hos mamma.  Enköping Posten ringde alldeles nyss och ville göra en intervju. Är självklart trött och sliten och sitter här med blandade känslor. Glad och lycklig men också ledsen och lite arg. Jag kan skriva ett längre inlägg om allt senare.

Just nu behöver jag tid med mina nära och kära. Jag måste också ta tag i vardagen igen som av förklarliga själ halkat efter. Ni här inne ska också få återgå till en vanlig blogg utan snack om tävligen, ni förstår säkert att den upptagit all luft jag andats!

Tävligen avslutades inatt kl 12. Jag med ca 400 röster efter vinnaren. Jag samlade ihop nästan 12000 röster vilket är smått fantastiskt då vinnaren förra året fick 7000 någonting.

Jag vill tacka alla för alla delningar, röster och pepp. Allt fint som skrivits har fått mig så berörd. Tack för allt! Det betyder så mycket för mig.

Vi hörs lite senare idag.

Kram Nina ⭐️

8
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sylvia
Sylvia
7 years ago

Vet du Nina, vi är såååå många som diggar dig hårt och storgillar din blogg. Tänk så många stora kända bloggare och bloggläsare som stöttat dig i denna tävling, så fint. Och det betyder att du faktiskt har gjort/gör ett fint avtryck här i livet. Det märks att du är en ärlig och fin person, för det smittar av sig…..❤️

Annika
7 years ago

Du är så go´ändå av det jag kan läsa i bloggen!
Kram och deppa inte ihop nu!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
7 years ago

Tack snälla, nej det ska jag inte göra. Kramar

Eva N
Eva N
7 years ago

Du är superduktig och inspirerande fast du inte vann just den här tävlingen!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva N
7 years ago

Tack fina!

Jenny
Jenny
7 years ago

Hej Nina! Jag har läst din blogg i massor av år och älskar att läsa om dig, ditt liv och ditt bakande. Jag tycker du verkar vara en helt fantastisk och jordnära person som verkligen bjuder på sig själv i bloggen. Trots att du inte vann tävlingen anser jag dig vara en vinnare! Kram från Jenny i Luleå

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
7 years ago

Vad gullig du är! Tack snälla för dina värmande ord! Stor kram!

Nästa inlägg

Sista dagen för tävling!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x