Mamma/dotterdag

Heeeeeeej!

Förlåt, idag tog jag nästan en hel dag off ifrån allt vad sociala medier heter, var inne en snabbis på Instagram och min FB-sida i morse men sen har det varit ledigt. Det blev lite för mycket för mig. Imorgon tänkte jag berätta lite mer om tävlingen och allt som hänt, några av er kanske har sett att Matbloggspriset kommenterat denna omgången och att det blev en hel del tråkigheter. Jag känner att jag behöver kommentera det som skrivits på deras sida. Då kommer ni också förstå varför jag varit ledsen. Men jag vill sitta i lugn och ro och skriva det inlägget.

Ikväll är det nämligen Halloweendisco på skolan och Milo är taggad till tänderna. Han ligger redan påklädd och klar sedan en timma inför discot, även om det inte börjar förrän kl 18. Det där minns man ju själv hur det var när man var liten. Spänd var bara förnamnet.

Idag hade vi en mamma/dotter dag jag och min mamma. Hon har varit en bra tröst dessa dagar när jag var lite deppig och nere. Att få älta och diskutera är det enda som hjälper när man är ledsen. Sån är i alla fall jag. Min mamma är bäst! ❤️


Jag fixade t.o.m i ordning mig själv idag. Har ju inte sminkat mig eller fixat mig alls de senaste dagarna. Idag var det dags att snäppa upp sig och åka till IKEA med mamsen.


Mamma ville byta gardiner och accentfärg i vardagsrummet, jag brukar hjälpa henne lite med att vara smakråd och hjälpa henne med lite inredning. Det kommer bli så fint med det nya. Ljusa skira gardiner till en grå soffa och så det här tyget på nya kuddar. Så fint så!


Vi åt lunch på IKEA. Jag var sugen på nåt skabbigt och onyttigt. Ätit som en myra i flera dagar men nu skriker kroppen efter energi. Då passade det fint med kyckling, strille och bea. Mums! Mamma åt oxrullader och tyckte det var riktigt gott.


Hörni, jag har introducerat Facebook till mamma. Hon är helt fast, mohahahaha! Det visste jag ju redan innan iofs. Mamma har inte trott att det är för en person i hennes ålder tills jag fick in henne där. Åh, nu har hon kontakt med barndomsvänner från norra Finland och gamla arbetskamrater. Hur kul som helst ju. Nu ska pappa in också. ❤️


Såååå kul! Mamma skickade just en bild på hur hon gjort om och hur det blev, titt så fint hon gjort? Tyget på IKEA var verkligen jättefint tycker jag.


Kolla in den här läskiga typen som står i vår hall?! Shit… Snart är det dags!

Hörni, tack för alla tips angående ostar, wow så mycket tips jag fått ifrån er. Ni är verkligen grymma! Vi ska åka och handla sen, då ska jag ta med era kommentarer och köpa ost. Mums! Längtar till kl är 8 ikväll och vi sitter och mumsar på lite charkisar och ostar och kollar IDOL. Höjdpunkten på hela veckan liksom. Ska försöka ta en bild till er sen också.

Hörs sen igen då. Ha nu en mysig fredag!

Kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tipsa mig gärna!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x