Stockholm Food Week By Hötorgshallen

img_7453.jpg

Kände bara att jag måste påminna er om att jag och Jennys Matblogg kommer vara på Stockholm Food Week by Hötorgshallen på Onsdag. Om du har möjlighet skulle det vara VÄLDIGT skoj om Du kikade förbi. Jag kommer bjuda på ett jättesmaskigt recept som jag bakat och bjudit på här inne också. Jenny kommer laga jättegod mat som jag också ser fram emot att smaka på. Vill du inte äta så kan du väl komma förbi och kramas lite eller bara prata en stund, skulle vara jätteskoj. 🙂

Har du aldrig hört talas om Stockholm Food Week by Hötorgshallen kan du gå in och läsa mer HÄR. 

Var: Hötorgshallen på Hötorget i Stockholm

När: 26/10 kl 13-15

Väl mött önskar jag och Jennys Matblogg.

I samarbete med Hötorgshallen

//

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Elliot 18 år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x