Home

Go`kväll i stugorna!

Ja, då har jag hamnat i soffan här och ska alldeles snart kliva i min nya pyjamas. Ska bli så skönt att ta tidig kväll. Det har varit en tuff vecka hittills och det kommer fortsätta ända fram till söndag så det gäller att vila upp sig när man kan.

img_4148

I morse när vi gick till frukosten träffade vi dessa härliga tjejer! Matplatsen (Victoria Riis). Stora inspiratörer och kollegor till oss. De skulle stå i Hötorgshallen idag och presenterna lite härliga viner bl a. Så mysigt att få äta frukost ihop och få snickesnacka om allt. Var sååå längesen jag träffade dom här tjejerna. ♥

img_4149

img_4150

Vi fick en kille att ställa upp och ta en liten gruppbild. 😀 Så typiskt bloggare detta. Haha….

 img_4153

Efter att vi käkat långfrukost ihop så kvistade jag vidare mot nästa ställe. Jag fick en spontan lunchdejt på Mall of Scandinavia. Blev så himla himla glad när jag såg att Vapiano äntligen börjat med glutenfritt alternativ på pasta och pizza. Wihoooooo…..jag valde en Pasta Pomodoro med kyckling, vitlök och maaaassor med parmesan uppepå. Riktigt gott var det. Efter maten for jag vidare på annat jobb. Det har varit mycket Stockholm denna veckan och det fortsätter även imorgon då jag ska på möte till storstaden. Härligt när det är full fart! 🙂

Nu ska jag koppla ned mig från alla sociala medier och ta kväll. Hoppas du haft en fin dag, jag har haft en jättetrevlig vistelse i Stockholm och det var så härligt att få hänga med Jenny! ♥ Ha en fin kväll!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kira
Kira
7 years ago

Hej vill bara höra om du har bestämt något nytt datum för ditt event i Enköping. Ha en bra helg.

Nästa inlägg

Kladdkaka med Chokladfudgetäcke

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x