Första lovdagen

Go’kväll!

Så himla många som är utomlands i mitt Instagramflöde. Åh, jag skulle gärna också sitta på nån ljummen balkong och zippa på ett glas iskallt vitt vin efter en solig dag på stranden. Nyduschad och i nån skön liten sommarklänning. Fifan som jag skulle vilja det.

Idag slog mörkret och deppet emot mig som en blöt lovickavante i fejset nämligen. Det är mörkt på ett nästan kusligt sätt, dessutom kommer det bli ännu mörkare i ytterligare nästan 2 månader. Blööööööö…. Jag är inte gjord för mörker och kyla, jag inser det mer och mer. Nu gäller det att knapra D-vitamin och knarka sol så fort man ser den. Ska kolla upp ljusterapi också. Ljuskontot i vår familj stiger med 700% såhär års. Tända ljus varje kväll är standard. Det blir många IKEA rundor med ljusinköp såhär års.

Skithöstmörkerärselhål!

Så, då fick jag det ur mitt system för idag.

Ja vi kom överens till slut jag och Milo. Vi slog på en bio. Vi tog en promenad ned på stan och Milo körde ”parkour” hela vägen ner. Hoppa, snurra, hjula och springa. Jag blev trött bara jag såg på honom. ”Trolls” var vi och såg. En riktigt mysig film måste jag säga. Gillade den mycket! Milo med.

Den här byggnaden har jag festat loss i som om det inte fanns en morgondag i min ungdom. Herreminjeee. Idag är det bara bion och nån teaterföreställning per år kvar. Borta är dans och restaurang. Jag har varit på studentfest här, festat med innebandytjejerna, haft medlemsfester med gymet jag var platschef på förut, sett Niklas Strömstedt i en överfullsatt lokal, nästan fått spö av en brud, nästan fått spö av en snubbe, åkt på en knytnäve på hakan av en kompis (inte riktat mot mig men jag gick emellan ett bråk), sett Glenn Spove strippat och eldat upp lite av håret i ett snoppljus, druckit dyr champagne, blivit av med väskan, raggat, blivit uppraggad, varit på bankett, smugsupit på toa, kommit in som 16 åring fast det var 18 årsgräns, dansat tryckare, gråtit, skrattat och ja allt du kan tänka dig. Tänk vad ett ställe kan ge många minnen!?


Idag var det varken smugsupar på toa eller någon som raggade upp mig, haha! Idag var det bio med världens bästa Milo. Vi åt popcorn så det sprutade ut öronen och kollade film. Bästa myset! ❤️


Älskar att gå på bio med Milo. Ska se om vi kanske lyckas trycka in ytterligare en denna veckan?


Efter bio gick vi förbi Systrar Två och fikade. Träffade en kompis och hade en jättetrevlig fikastund. Milo fick hänga med kompis han också då våra barn gått i samma förskola.

Nu ska jag ta kväll här, har ätit magen mätt av en vegetarisk medelhavspasta. Så gott och så galet enkelt att göra. Recept kommer imorgon.

Ha nu en mysig kväll fina du! Tack för du läser här inne hos mig.

Kram Nina ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
7 years ago

Åh, mysigt med bio! ❤
Tycker det har blivit sjukt dyrt dock, ska vi gå hela familjen ihop går det på runt 500 lappen, och det bara för biljetterna. Sen vill man ju ha något att knapra på också, så då går ett par tre hundra till om man ska köpa det på bion.
Och så vill politikerna höja det ännu mer?!

Men idag får det nog bli en bio för mig och de minsta, regnet vräker ner och det ska göra så hela dagen.
Hoppas ni har bättre väder och får en underbar dag! ❤

Helen
7 years ago

Visst är det mysigt med biomys♡ härligt… mm så gott! Ska bli spännande att se recept på pastan, är tokig i pasta just nu 😉 kram Helen

Nästa inlägg

Ingefärsshot

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x