Lovdag

Näst sista lediga dagen på detta lov har tillbringats på Andys Lekland. Milo har tjatat hela veckan och idag så for vi dit. Som jag skrev så hoppade Milo jämfota över beskedet att mormor skulle åka med. Han älskar uppmärksamheten från mormor så jag förstår att han blev så glad.

När vi klev innanför dörren så började jag tänka magsjuka. Hörde att vinterkräksjukan var här nu…. Kunde se hur hälften av alla ungar skulle ligga och be till porslinsguden och be om nåd när rallykacket gjort hela baken öm….. och hur deras baciller liksom hoppat hage inne på hela Andys. Bannade mig själv att jag inte köpt de där små burkarna med handsprit ännu.

Ja så kan man också tänka när man går på lekland, ja jag tänkte att jag tipsar dig så du också kan tänka så nästa gång du besöker ett. Hehe…. 😀

andys-lekland-2

Milo körde järnet från första stund liksom. Han skulle ha mysbyxor också eftersom de halkar bäst i rutschkanorna.

andys-lekland-21

Som jag skrattade när Milo och mamma skulle köra race mot varandra. Haha…. 😀 Grejen var att mamma hade på sig ett par byxor som är typ fejkmocka. Typ inte det minsta hala. Kolla stilstudien här:

andys-lekland-22

Pojken bakom kom ifatt och åkte typ på mammas hår ner. Hahaha!

img_4346

Kul när man kan slänga sig ut och landa på en mjuk matta. Mamman med hjärtat i halsgropen. ”Tänk om han stukar eller bryter foten?” Snaark….

andys_lekland andys_lekland

Äntligen vågade han gå fram till Andy också. Hela barndomen har handlat om att inte våga. Men nu så börjar det ordna upp sig. Han ville t.o.m ta en bild med honom. 😀

img_4351 img_4356

Min fina mami! ♥

Blev en mysig dag. Milo glad och nöjd och nu är han trött och slut efter allt spring. Perfect! Jag är nog tätt efter med tanke på att jag haft dag sen kl 03 inatt. GÄSP!

Imorgon är det sista lediga dagen för detta lov. Får se vad den bjuder på? Hoppas du har en fin kväll nu.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggi
Maggi
7 years ago

Tyvärr hjälper inte handsprit mot vinterkräksjukan.

Natalie
7 years ago

För min 4,5 åring handlar mycket om att inte våga. Hoppingivande att se att det ordnar upp sig.

Vickis
Vickis
7 years ago

Här hemma kör vi med leklandsförbud från typ oktober till april.. Haha! Jag ser också bara baciller skutta från unge till unge, våra har lärt sig nu efter ett par år att det inte är nån idé att tjata om lekland förrän vi stoppat undan vinterkläderna igen. 😉

Anna
Anna
7 years ago

Jag är exakt likadan, tur att mina ungar inte bryr sig om lekland. Nån är för stor och nån gillar inte att trängas med andra. Jag får tyvärr för mig att föräldrar (hm, läs pappor) som är inne på sista vabb-dagen efter sjukdom lessnar på pyssel, lego och klättrapåväggarna, så de drar till leklandet istället. Och därmed kletas det baciller av olika slag i bollhav och studsmattor…..uäh!! Nä, skolan är tillräckligt illa, andra offentliga platser går bort!!

Nästa inlägg

Kladdkaka med saffransfudge

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x