ANNONS

Lovdag

/

Näst sista lediga dagen på detta lov har tillbringats på Andys Lekland. Milo har tjatat hela veckan och idag så for vi dit. Som jag skrev så hoppade Milo jämfota över beskedet att mormor skulle åka med. Han älskar uppmärksamheten från mormor så jag förstår att han blev så glad.

När vi klev innanför dörren så började jag tänka magsjuka. Hörde att vinterkräksjukan var här nu…. Kunde se hur hälften av alla ungar skulle ligga och be till porslinsguden och be om nåd när rallykacket gjort hela baken öm….. och hur deras baciller liksom hoppat hage inne på hela Andys. Bannade mig själv att jag inte köpt de där små burkarna med handsprit ännu.

Ja så kan man också tänka när man går på lekland, ja jag tänkte att jag tipsar dig så du också kan tänka så nästa gång du besöker ett. Hehe…. 😀

andys-lekland-2

Milo körde järnet från första stund liksom. Han skulle ha mysbyxor också eftersom de halkar bäst i rutschkanorna.

andys-lekland-21

Som jag skrattade när Milo och mamma skulle köra race mot varandra. Haha…. 😀 Grejen var att mamma hade på sig ett par byxor som är typ fejkmocka. Typ inte det minsta hala. Kolla stilstudien här:

andys-lekland-22

Pojken bakom kom ifatt och åkte typ på mammas hår ner. Hahaha!

img_4346

Kul när man kan slänga sig ut och landa på en mjuk matta. Mamman med hjärtat i halsgropen. ”Tänk om han stukar eller bryter foten?” Snaark….

andys_lekland
andys_lekland

Äntligen vågade han gå fram till Andy också. Hela barndomen har handlat om att inte våga. Men nu så börjar det ordna upp sig. Han ville t.o.m ta en bild med honom. 😀

img_4351
img_4356

Min fina mami! ♥

Blev en mysig dag. Milo glad och nöjd och nu är han trött och slut efter allt spring. Perfect! Jag är nog tätt efter med tanke på att jag haft dag sen kl 03 inatt. GÄSP!

Imorgon är det sista lediga dagen för detta lov. Får se vad den bjuder på? Hoppas du har en fin kväll nu.

Kram Nina ♥

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00