Nytt på vardagsrumsbordet

Jag lovade ju att visa dig lite nytt som jag klickat hem när det kommer till inredning. Nu väntar jag på mina nya vardagsrumsbord (ja det blev två) och den nya mattan, men den var slut på lager så det kommer att ta ett tag innan det kommer. Så länge så får jag smycka det ”fula” vardagsrumsbordet. 😉

klong_ äng_svart_vas

img_4429 img_4430

Ja äntligen har jag också en Klong vas på mitt vardagsrumsbord. Länge hade jag svårt att välja om jag skulle ha en stor eller liten. Men nu blev det en liten och jag ångrar mig inte alls, den är sååååå fiiiiin! En precis lagom liten vas att ha på just vardagsrumsbordet. Sådär så det inte skymmer TV:n och så men ändå en liten blomvas att njuta av. Dessutom räcker det med bara några blommor. Åh ♥

img_4432

Eftersom vi snart har nytt vardagsrumsbord, eller två rättare sagt så kändes det lite litet med bara en vas. Mina vänner Kattis och Helena har dessa glasljusstakar från Holmegaard och jag har länge velat ha likadana. Enkla och så himla fina tycker jag. Passade så fint till Klongvasen också. Såg nu att Cervera hade 20% rabatt på ljusstakarna! 🙂

holmegaard_ljusstake_ljusstakar_inredning_vardagsrum

img_4436

Älskar skinndetaljen på kanten på ljusstaken.

img_4437

Så nöjd är jag och det kommer bli sååå fiiiint när vardagsrumsborden kommer! LÄNGTAR! Så länge får jag njuta av att de står på vårt nuvarande vardagsrumbord. 🙂

Tack för hjälpen förresten med att hjälpa mig att välja vardagsrumsbord. Piuuuh… herrreminjeeee som jag har velat alltså. Ett tag la jag t.o.m ned för jag kunde verkligen inte bestämma mig. Haha… hur svårt kan det vara liksom? Nä men jag tyckte det var så himla svårt! Det var liksom i Februari som jag skrev det HÄR inlägget.

Jag velade mellan två bord i guld med kant. Men då var ni många som skrek NEJ, det kommer bli skitjobbigt att göra rent och att jag skulle bli galen på kanten som skulle vara i vägen hela tiden! Så ja, jag lyssnade på er. Det blev svarta, inte dom på bilden i inlägget jag länkade till ovan, utan ett par andra svarta. Tony var emot två bord, men jag lyckades övertyga (köra över hehe) honom om att det visst skulle bli toppenfint med två bord. Hoppas jag får rätt nu! 🙂 😉

Inlägget innehåller länkar till företag jag samarbetar med (t ex adlinks). Produkterna är utvalda av mig själv och är något som jag verkligen tycker om.  

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vaknar vi upp till en ny värld?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x