Farsdag

Halloj!

Sent hej ifrån mig idag. Huvudvärk och allmänt nere….. BLÖK! Men men, vi får väl bara kämpa på helt enkelt. Det är som det är liksom..

Vi hade en mysig farsdag igår. Glad att vi båda har våra föräldrar i livet. Att vi har möjlighet att åka till våra föräldrar en sån dag som igår. Mitt instagramflöde och FB kunde nämligen berätta att det är många som inte har den möjligheten. Hur många det är i min bekantskapskrets som mist någon av de sina. 🙁 Vad sorgligt det måste vara med en sådan dag som igår då.

Det är ungefär som nu när Toxy inte finns bland oss längre. Då känns det som alla pratar om sina husdjur, eller att all reklam på TV handlar om katter. Mina sociala medier kryllar av söta katter och gos med husdjur. Det känns som det matas mot en hela tiden fast det säkert inte alls är så….

mikkas_milena_jacket mikkas_milena_jacket

Igår hade jag på mig min nya jacka, så glad att den hann att komma innan helgen. ♥ Gjorde ett seriöst försök att liksom snäppa upp mig lite och fixa mig i ordning så jag inte ska deppa ihop fullständigt. Därför passade det perfekt att ta på mig den nya dagen till ära. Men som någon skrev, det syns på mina ögon att jag har sorg. Helt rätt…

mikkas_milena_jacket mikkas_milena_jacket mikkas_milena_jacket img_4544

Tony var fotograf igår även om jag inte alls kände för att bli fotad, tycker han gjorde det riktigt bra. ♥ Har letat efter en skinnjacka som inte är skinn men som ser ut som skinn och som har en fet pälskrage. Det har inte varit lätt att hitta ska ni veta, men nu så….äntligen, denna är så snarlik skinn man kan komma faktiskt. Den här finns på MIKKAS, just nu nedsatt i pris dessutom, du hittar den HÄR.  Webshopen är fina Mikaelas, en tjej jag träffade på en tjejfest i somras och hemma hos Hannah när hon fyllde år. Så jag gör gladeligen lite reklam för den såklart.

img_4545 img_4547

Mamma hade gjort matjestårta fast utan botten. Denna är så galet god så nu har jag beställt den till julbordet också. Åh, så gott verkligen! ♥

img_4552

Älskar komma till dukat bord!

img_4553 img_4555 img_4556

Jag fick mata lille Edward. ♥

img_4558 img_4564

När jag äntligen fick lite tid över så klippte jag Milo. Lille stackarn har gått omkring och sett ut som skomakarns ungar en längre tid. Han blev nöjd även om han ser lite missnöjd ut på bilden ovan. Han började ruttna på att vänta och att det kliade även om jag lärt honom att hålla i handduken ordentligt. 😉

img_4565

Ute hos svärisarna åt vi Tacos och mös, dock inga bilder på det. Toxys viloplats var upptänd med ljus och jag älskar min svärmor för det. Det var så fint att komma ut dit igår. Jag var faktiskt lite nervös för hur jag skulle reagera. Men när hon tänt upp ljus hos honom kändes det så fint. Vi gick förbi och sa hej till honom. ♥ Jag funderar på om jag kanske ska rista in hans namn och födelsedatum i stubben istället för att göra ett kors. Stubben står så fint där nämligen.

Nähä, nu ska jag vara lite trevlig här. Är och hälsar på syrran med mamsen och tänkte att jag snabbt skulle slänga in ett inlägg. Vi hörs lite senare hörni.

Stor kram och tack för att ni förstår att jag är lite låg och låter mig sörja. ♥

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikaela
7 years ago

Så snygg!! Verkligen! Tack <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mikaela
7 years ago

Fina du! Det gör jag så gladeligen. Jag älskar den verkligen, sååå fiiiiin! ♥♥♥

Helena
Helena
7 years ago

Det är skönt att ha nära kära omkring sig om man är låg och inte riktigt orkar med allt.
Avundas din fina relation till din fina mamma! Önskar jag m hade en mamma att vända mig till när livet är mot en.

Kram ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Ja, min mamma är guld! Hon är en av mina absolut närmaste personer och jag är så otroligt tajt med henne. Det är jag glad för varje dag. ♥ Jag förstår att du saknar en mamma om du inte har någon… ♥♥♥ KRAM till dig!

Katrin
7 years ago

Så fint för kissen ❤️
Ikväll var min mamma hit och kollade på En man som heter Ove. Slutmelodin i den filmen är En stund på jorden med Laleh, och det hörde min åttaåring och började tänka på Svarten som dog i somras. Tårarna sprutade och så började sexåringen gråta hejdlöst och tillsist jag med. Vi tittade i fotoboken vi gjort, för att minnas alla roliga saker, och hoppade över sista sidan där det är en bild på hans fina grav. Det hjälpte något. Så jag antar att sorgen bleknar sakta sakta, det tar sin tid och ibland går det bra, ibland sämre. Kram!

Img 5019.jpg

Nästa inlägg

Vaniljkakor med kristyr/glasyr

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x