BYXTIPS

Nu ska du få tips på brallor igen. Jag själv har hemskt svårt att hitta byxor som sitter bra. Alltså, sen man fick llite muffinsmage efter barnen så har det blivit svårare. Minst sagt. Det jag letar efter numera är byxor med normal midja, alltså inte för hög och inte för låg. Jag vill också att de ska vara stretchiga. Det är de viktigaste punkterna. Sen kan jag vara lite flexibel. 😉

img_4409 img_4412

Gillar detaljerna också, lite dragkedjor höjer helt klart looken på byxan.

img_4415

Finns nere på byxan också. Något som är bra är att man kan välja längd på byxan, om man vill att den ska vara lite kortare eller längre, jag valde den kortare varianten och fick plötsligt en byxa som sitter perfekt. 🙂

img_4417 img_4419

Gillar att det är stora fickor också. Får för mig att rumpan ser lite mindre ut då. 😉 HÄR hittar du byxorna, finns i flera olika färger också. Hoppas du gillar tips, jag själv är glad när jag får byxtips för jag kan tycka att det är svinsvårt att hitta riktigt sköna och bra brallor faktiskt. Dessa kommer att användas flitigt.

Inlägget innehåller länkar till företag jag samarbetar med (t ex adlinks). Produkterna är utvalda av mig själv och är något som jag verkligen tycker om. 

13
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
åsa
åsa
7 years ago

Är de normala i storleken?

Niiinis
Niiinis
Reply to  åsa
7 years ago

Jag tog 38 så jag skulle säga att de är lite stora i storlek.

Helene
Helene
7 years ago

En byxa du kan välja längd på:):)
Kanon för en som har korta ben.
Dom skall jag prova..
Tack för tipset.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene
7 years ago

Toppen! Du kommer inte bli besviken! ❤️

Nästa inlägg

Krupphosta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x