Dagens LISTA

Godmorgon!

Här är det återigen minusgrader när vi vaknar och himlen brinner. Så vackert när himlen ser ut såhär. Snabbt inne för att säga hej till dig. Jag ska strax bege mig iväg för jobb, ska skriva lite skyltar. Milo mår bra igen och fick gå till skolan. Märkligt det där med krupphosta. Skönt dock att han inte blev förkyld för så kan det också bli efter en omgång.

Dagens humör: Sådär, deppig…..har ju sina naturliga förklaringar. Kämpar dock massor med mig själv.

Dagens mående: Huvudvärk, mamma har masserat mig två dagar i rad så idag kan det vara efterdyningar av det. Är otroligt spänd i nacke o axlar. Sorgen satte sig hårt….å så höst på det. 

Dagens borde: Jag borde sitta vid datorn en massa idag och dessutom borde jag baka.

Dagens frisyr: Hahaha…..


Dagens smink: Just nu inget alls, men ska faktiskt snygga till mig lite med underlagskräm, concealer, mascara och rouge. Det är min snabba vardagsminkning jag brukar ha.

Dagens klädsel: Just nu morgonrock och pyjamasbyxor – sen blir det jeans och skön tröja.

Dagens fundering: Måste boka tur/retur tågbiljett till Göteborg i nästa vecka. Ska jag ta MTR Express eller går SJ lika fort?

Dagens längtan: Längtar till lugn och ro. Längtar till när sorgen inte gör så ont längre. Längtar till mina spänningar släpper och när vi får vara lite lediga tillsammans. ❤️

Vi hörs snart igen fina ni!

Kram Nina

27
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
7 years ago

Lider med dig,här har sorgen ändrat sig till att inte göra lika ont,efter snart tre månader. Det går lättare,även om jag tänker på henne varje dag,men inte varje vaken minut som i början. Det blir lättare,men det vet du ju,hoppas bara att det känns mindre tungt snart för dig snart3<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
7 years ago

Tack fina! ❤️ Känns skönt att höra även om man vet. ❤️

bettan
bettan
7 years ago

Kram. Vet hur tungt det är att förlora ett älskat husdjur. Min räddning när vi var tvungna ta bort vår förra hund var att vi ett halvår innan hade skaffat en valp som gav kärlek och närhet och samtidigt krävde uppmärksamhet och engagemang. Men sorgen sitter som en tagg i hjärtat fortfarande och gör sig påmind då och då. Det är ok.

Niiinis
Niiinis
Reply to  bettan
7 years ago

Tack fina, det är ok. Så bra skrivet. Det är ok att vara ledsen. ❤️

Annika
Annika
7 years ago

Från Stockholm C tar SJ:s snabbtåg 3 timmar till Götet – fantastiskt säger jag! Och du – sorgen blir lättare – jag LOVAR!!!!
Kram! ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
7 years ago

Tack & tack! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Kokos och limepraliner – LCHF

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x