Lite blök….

Godmorgon!

Usch så hängig jag är. Vet inte om det är virus eller bara sorg/stress men jag mår inte så bra. Var i alla fall ute på en lugn promenad nyss och halkade omkring stundtals.


Lite smått isiga gator men det var ok mestadels. Efter halva vägen kändes det som jag knappt skulle orka gå hem. Men någon jäklaranamma ska väl mina finska rötter har bringat mig.


Sammanbiten promenaderska.

Jag vill tacka er alla också! Jag vill tacka för alla era historier kring era husdjur, era tankar och allt pepp jag får. Det kan kanske tyckas märkligt att man blir såhär nere av att förlora ett husdjur men det känns verkligen som hela händelsen drog ned hela mitt väsen en smula. Ångest, oro och funderingar varvas med saknad och sån djup sorg. Typ som ketchupeffekt. Jag grät konstant i två dagar, så pass att jag hade grym träningsvärk i musklerna i halsen. Huvudvärk och haft svårt att sova…..ja men ”you name it”. Det är inte varje dag man förlorar en sån familjemedlem…. TACK & LOV.

Nu ska jag baka lite, bästa terapin i livet. Stå och slamra med bunkarna och se hur bakverken skapas. Det är terapi när den är som härligast. Sen tror jag faktiskt att jag bäddar ned mig i soffan med en filt. Tur att det är fredag imorgon och sen helg. Det behöver jag känner jag. ❤️
Nu vill jag ha tips på bra julmusik. Jag gillar Michael Bubl’es julskiva. Jag gillar lite gammeldagsa amerikanska julsånger, vad heter han nu….hmm, kommer inte på. Jag AVSKYR Mariah Careys ”All i want for christmas”. Mest för att den verkligen spelats sönder och samman! Så kom gärna med tips på vad ni lyssnar på.

Hörni, kram till er. Vi hörs sen igen!❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

”Lugna Favoriter” spelar julsånger non stop fram till Annandagen…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Bra tips! ❤️

Niki
Niki
7 years ago

Bing Crosby? Avskyr Mariah Careys sönder wheilade julsånger…bläääk! Gammeldags ska det vara <3 Ha en fin dag. Vet lite vad du går igenom då vi fått säga farväl till två katter inom loppet av några år. Alltid sorgligt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Niki
7 years ago

Jaaaaaaaaaaaaaa! Tack!

BERIT
BERIT
7 years ago

Åh jag lyssnade på Weeping Willows julskiva igår, riktigt bra! Min favorit sedan tidarge är EMD´s julskiva.

Niiinis
Niiinis
Reply to  BERIT
7 years ago

Spännande! Det måste jag kolla upp.

Marie
Marie
7 years ago

Såg ett tips på FB imorse. En grupp som heter Home Free sjöng O Holy Night akapella. Så himla bra så jag fortsatte lyssna på dem på YouTube. De har tydligen gett ut en julskiva. Och så gör de covers på andra.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
7 years ago

Det måste jag också kolla upp, åh så kul med massa nya tips!

bettan
bettan
7 years ago

EMD:s julskiva, Peter Jöback och SARAH DAWN FINER måste du lyssna på om du inte har gjort.

Niiinis
Niiinis
Reply to  bettan
7 years ago

Äääääääälskar Peter Jöback. Har gråtit många ggr till den julskivan. Ska kolla upp det andra också. Tack för tips!

Katrin
7 years ago

Bo Kaspers Stilla Natt! Inte en EGENTLIG julsång men den passar bra till jul ändå!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Jag som har lite svårt för Bo Kaspers. Ska helt klart ge det en chans ändå.

Jenny P
Jenny P
7 years ago

Sarah Brightman har gjort en helt underbar julskiva (A Winter Symphony).

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny P
7 years ago

Åh. Hon sjunger ju juvligt. ❤️

Hanna
Hanna
7 years ago

Jag tycker verkligen om Josh Grobans variant av ”little drummer boy”! Sen tycker jag även om ”Upp gläd er alla” av Sissel och Odd! 🙂

Jenny P
Jenny P
7 years ago

Hittade du någon ny favorit?

Såg att acapellagruppen Pentatonix hade en julskiva, här är ett smakprov https://m.youtube.com/watch?v=LRP8d7hhpoQ
Och glöm inte bort Sarah Brightman

Nästa inlägg

Julpynta? 

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x