Snällkalender!

Det kom ett mail:

”Jag heter Didrik och har tillsammans med min vän Nikki skapat en klassisk julkalender med 24 luckor som innehåller uppmaningar till goda gärningar. Vi kallar den Snällkalendern och alla pengar, utöver tryckeri, från försäljningen går till Stiftelsen Friends och deras arbete med att stoppa mobbning.”


Älskade detta initiativ och hjälper gladeligen att dela detta så fler får veta att det finns. ❤️ Mobbning är kasst, det är som en svart tjära som segt flyter som en elak härd i många ungas liv. Bl a en av mina barns liv. Det var en sån kamp stundtals så att jag kände att jag bara ville ta honom ur skolan och bosätta oss på en öde ö så han blev räddad. Idag är det tack och lov över, alla växte upp och fick lite innanför pannbenet! ❤️ Den största stenen som släppte ifrån hjärtat kan jag lova!

Jag får ingen ersättning för denna reklam utan vill bara dela så att ni också kan vara med och hjälpa till om ni vill. Älskar initiativet! HÄR kan ni både inhandla och läsa mer om en av årets bästa kalendrar. ❤️

*********************************

UPPDATERAT

PS: Fick veta att den är slut på deras sida, har kontaktat dem och idag får de veta om det kommer in fler att köpa online. Annars finns den i butiker, här hittar ni var.

I samarbete med Snällkalendern.

11
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
7 years ago

Vilken härlig grej! Skulle beställa den tänkte jag men slut

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ida
7 years ago

Åh nej vad synd. Nu har jag mejlat dom för att kolla om den kommer in igen online eller om man måste köpa i butik? Återkommer om det när jag får svar.

Nästa inlägg

Lite blök….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x