Fredagsmysig dag! 

Vet ni, för mig känns det som att klockan är 11 på kvällen. Haha…. mamma och jag satt just och diskuterade våra biologiska klockor. Vi är ju precis likadana hon och jag. Jag kan se att mamma gillat någon av mina bilder på Instagram strax innan jag vaknar. Lika snurriga sovrutiner där med andra ord.

image

Mamma och jag har haft lite fredagsmys på dagen här. Vi har varit och fyllt på ljusförråden. Sen blev det en fika på Systrar Två.

image

Det blev en ”Nina kaffe” och en glutenfri smörgås. Mums, sjukt gott bröd!

image

image

Myyyyyys! Älskar att mamma gått i pension. Känns som man får ta igen massa tid med henne. Mamma har jobbat i sthlm och har haft långa dagar så att umgås i veckorna har varit svårt. ♡ Nu får både jag och syrran hänga med vår mamma, så härligt. Å våra barn får ha sin mormor massor.

image

image

Mamma in action. Vi hann förbi Rusta en sväng. Vi älskar Rusta jag o mamma. 🙂 Någon gång per månad vill vi göra ett besök där.

image

Mamma köper sina favoritgodisar där och jag spyr varje gång. UÄK! Haha….gissa om vi skrattat åt hennes godisval genom åren. Hon verkligen ÄLSKAR dessa gröna kulor.

image

Själv handlade jag ingenting. Kors i taket. 😉

image

image

Sedan hämtade vi Milo och åkte ut till mamma och pappa. Hsn har just noga lusläst igenom leksakstidningen och ringat in julklapps/födelsedagsönskningarna. Viktigt viktigt för en 7åring. 🙂

image

Sen lunch idag men nu ska vi sätta tänderna i denna lax med citronsås. Vi hörs kanske senare.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Riktig mysdag ni haft. Kommer ihåg när mina var små och alla dessa kryss i leksaksbrochyrerna vid jul. I morgon ska jag till systrar två och fika ha en skön fredagskväll!

Ewa
Ewa
7 years ago

Åhh vilken mysig dag ni verkar haft. Dessa gröna (äckliga enligt mig) älskar min mamma också. Tack för en mycket bra och inspirerande blogg. Hoppas du får en mysig helg med familjen ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ewa
7 years ago

Tack själv för att du läser! ❤️ Detsamma till dig. Kram

Maja S
Maja S
7 years ago

Gröna kulor är skitgott! 😀

Nästa inlägg

Vacker marmor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x