Vacker marmor

Detta inlägg innehåller adlinks (annonslänkar). I detta inlägg för företaget Cervera.

Det satt hårt inne men till slut så, till slut så införskaffade jag mig också en jättefin mortel. Vet ni? Att jag som bakar så inihellskottas mycket aldrig ägt en ordentlig och redig mortel, den jag har haft har varit en liten stackare som jag absolut inte velat ha framme för den varit så ful. 😉 Men nu jäklar i min lilla låda så har jag en som jag gladeligen låter stå framme, åh den är så fiiiiin. Hur kan man tycka så mycket om en mortel? Har inte provkört den ännu men min nästa saffransdeg ska innehålla kardemummakärnor så då ska den få hacka åt Niiinis. Längtar riktigt, haha…. 😉

img_4423

Medan jag ändå höll på så kastade jag äntligen den fula äckliga skärbrädan i trä som för längesen hade gjort sitt kan man säga. Den som stod under oljorna och de flaskorna alltså. Bytte istället ut den mot detta vackra marmorfat. Åh det blev ett sånt lyft på vår gamla vedspis faktiskt.

mortel_marmor marmorfat_marmormortel_morte_fat

Ja, men visst passade jag på att ta bilder när jag precis hade tagit ut en plåt med tekakor. 😉

img_4426

Jag klickade hem marmorfat också på 25×35 cm.

Japp, det var lite nyheter i köket. Tänk vad glad man kan bli för lite stilig marmor i köket alltså. LOVE IT! Apropå marmor. Någon som kan det här med inredning och kök är ju min f.d bloggkollega Starwoman (eller Anna som hon heter). Jag har ju haft den stora äran att vara in i deras fantastiska hus och jag säger bara OMG. Det är så fint, köket är helt fantastiskt. Så nu skickar jag lite nätkärlek till fina Anna, klicka er in HÄR så får ni kika in i hennes kök.

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Jättefint!! Har en liknande själv. Kan tipsa om att det brukar finnas gott om mortlar på antik-/bondloppisar. Och vill man inte betala multum för en marmorplatta i inredningsbutik så….tadam!! åker man till en kakelhandlare och frågar om de har enstaka plattor att sälja. Det brukar finnas överblivet som bara ligger och skräpar och de är bara glada att bli av med det. Tips tips!!

Sandra
Sandra
7 years ago

Angående reklam i bloggen. Tänkte tipsa dig om ett inlägg hos monasuniversum.se som förklarar hur man ska göra med adlinks osv så du inte blir fälld för felaktigheter.

Denna stycke klippte jag ut från inlägget:

Det finns dom som använder sig av något som kallas för ”Adlink”, det vill säga: om jag länkar till ett par skor på Ellos där länken i sig betyder att jag tjänar pengar om du beställer dom skorna, (detta ser man om man sakta för musen över länken, står det blablabla…tradedoubler..eller nåt, DÅ ska inlägget märkas med ”Reklam”. Juristerna på RO rekommenderar STARKT att man INTE längst ned i inlägget skriver ”Inlägget innehåller adlinks”. ”Det ska framgå TYDLIGT i början av inlägget att det är ett reklaminlägg!”

Vill inte att du ska råka ut för några tokigheter i framtiden.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sandra
7 years ago

Ja jag har läst på ordentligt senast igår på Konsumentverkets sidor och enligt den så ska det vara ok att skriva så som jag gjort. Detta har ändrats massor genom åren och jag försöker verkligen hålla mig uppdaterad. Hade diskussion just om adlinks med tre kollegor (alla tre har stora bloggar) och enligt dem var detta ok också.

Ska läsa på fler sidor tror jag. Nej, man vill absolut inte göra fel.

Tack för att du tog dig tid.

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sandra
7 years ago

Det jag hittade nu (på en sida där det informerades om Blondinbella och Kissies felaktiga märkningar är att det ska stå högst upp. Ändrar genast!

Sandra
Sandra
Reply to  Niiinis
7 years ago

Ne precis många stora bloggar gör fel ofta när det gäller reklam och adlinks och jag gillar verkligen din blogg och vet att du alltid är ärlig. Gäller att man hjälps åt i denna värld! Trevlig helg!

Carro
Carro
7 years ago

Alltså för ett par år sedan innan marmor blev så inne så vi fick vi en exakt sådan mortel som du köpt, av svärmor. En gammal ful mortel i marmor som dessutom är använd tänkte jag, vad ska vi med den till?
Så den använde jag för att krossa spring-mask medicin i till barnen, så nu är den rosafärgad och bara ämnad för medicinkross.
Fatta vad jag ångrar mig nu när marmor är snyggt hahhaha
Kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro
7 years ago

Hahahahahahaaaaaa…. Ja men fasen vad bra och krossa don röda äckliga jefla tabletterna. Tack för att du berättade det, jag kommer INTE att göra samma. Stor kram!

Veronika
Veronika
7 years ago

Riktigt fin mortel du har införskaffat! Har alltid velat ha en sån rejäl, men har liksom inte blivit av att skaffa en. Känns som en ”onödig pryl”. Men nu blev jag sugen, får kanske ett köp framöver ändå : ) Finns receptet på tekakor i bloggen eller har du lust att lägga ut det? De såg supergoda ut!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Veronika
7 years ago

Ja men visst är den fin, tycker den är högst användbar. Dels som mortel men också som inredningsartikel, så jag förstår att du blir sugen. Så fin i alla fall! ❤️

Letade själv och fick se att jag faktiskt inte delat med mig av det, ska göra det framöver.

Stor kram! ❤️

Carro
Carro
7 years ago

Har inte heller någon mortel, men behovet mattades lite grann då jag köpte en extra pepparkvarn. 99 % av gångerna jag behövde en mortel var det för att mala kardemummakärnor. Nu tjänar min extra kvarn som kardemumma-kvarn och man reglerar lätt fint/grovt. Tips om man inte har/inte har plats för mortel osv.

Img 2253.jpg

Nästa inlägg

Kladdkaka med kokostoscatäcke

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x