Lördags-SNARK! 

Hallojsaaaaan!

Sitter i bilen och är på väg till kalas hos Tonys bror. Deras barn ska firas idag. Hörni….måste ju berätta om min natt. Igår somnade jag inte förrän 20.30 liksom. Såg t.o.m en halvtimma på Idol,wow liksom! Men i alla fall. Vid 12 väckte Tony mig för att vi skulle gå till sängen. Sen kunde jag bara inte somna. Låg och lyssnade klart på Alex Schulmans bok, kollade Bonde söker fru på play. Kl 6 i morse somnade jag om och fick slumra till 10. Så här choppar vi upp nätterna riktigt rejält. Haha….åh herreminjeee!


Aja, nu är vi snart framme här. Vi hörs senare hörni. Hoppas Du har en mysig lördag på alla sätt och vis.

Kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagsmysig dag! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x