Piff i vardagsrummet – Ren av washitejp

Goodmorning bloggisar! ♥

Här vaknar vi upp till söndag efter en crappy natt. Well well, idag är det i alla fall en hel del som står på agendan. Milo har fotbollsträning och sen väntar laserkalas på det. Så vi har fullt skägg här. 🙂 Är glad att vår lördag blev relativt lugn så man fick lite tid för återhämtning, sen får jag ju hänga med min lilla familj så då är allt bara fint.

Tänkte jag skulle visa dig mitt vardagsrumspyssel. Det blev sååå fiiiint! ♥ Är så nöjd.

washi_tejp_ren_på_väggen_inredning_vardagsrum

img_4687 washi_tejp_ren_på_väggen_inredning_vardagsrum_klong_klongvas_äng

Det ser verkligen ut som att den alltid har suttit där. Det blev lite juligt på en gång faktiskt och nu känns det som att jag aldrig vill ta bort renen. 🙂

washi_tejp_ren_på_väggen_inredning_vardagsrum washi_tejp_ren_på_väggen_inredning_vardagsrum

Jag hängde också upp ett litet tyghjärta i en av ”hornen”.

klong_klongvas_vardagsrum_vardagsrumsbord

Köpte även nya rosor till vår fina lilla Klongvas. ♥

washi_tejp_ren_på_väggen_inredning_vardagsrum

Det var min nya fina lilla ren det. Så enkelt litet pyssel som blev både juligt och fin detalj i vardagsrummet. Enkelt fixat var det också. Jag mätte ingenting heller utan körde rakt igenom freebase. Tyckte det blev fint, behöver inte alls vara raka linjer och toksymmetriskt. Hoppas du ska gilla mitt lilla piff och tips. 🙂

Hepp, nu ska jag baka ut min saffransdeg som står på jäsning. Sedan är det dags att kicka igång dagen på allvar. Vi hörs lite senare hörni. Ha nu en mysig söndag! ♥

Kram Nina

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig på Instagram HÄR
Följ mig på Bloglovin HÄR

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Så snyggt! Hade det inte varit så långt emellan oss hade jag hyrt in dig för inredningstips en dag 😉
Önskar er en härlig söndag!
Kram

Th
Th
7 years ago

Smart ide…superhäftig ju!

Nästa inlägg

Lördags-SNARK! 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x