Here i come Göteborg

Godmorgon! 

Nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Jag har redan åkt från vår lilla småstad till storstan Stockholm först. Sedan blev det ett byte till Götlaborg!

Åh herreminjeee vad mycket tunnlar det var i början här, fifan mina öron höll på att spricka. Jag är ju tokkänslig sådär. Åker vi till fjällen så sitter jag och gäspar och sväljer om vartannat för att få bort locket i öronen.

Det var inte alldeles lätt och ta en selfie här heller. Tåget är knök med folk så att sätta sig här och bränna av en selfie, nämen fifan….så jäkla obehagligt. Bloggandets baksida kan man säga.


Lyckades i alla fall bränna av ett foto på mina väskor framför mig här. Haha….

Jag har med mig lite matsäck här och tänkte jag strax skulle sätta mig och äta nåt. Så typiskt mig, jag är ju alltid hungrig liksom. Ska nog gå bort till bistron sen och kika. Så mysigt att sitta där och fika också. Men, tror inte det glutenfria utbudet är sådär överväldigande men att sitta o smutta på en te skulle ju vara lite trevligt.

Jaha, då får vi veta att det är spårfel mellan Gnesta och Järna på en sträcka på 17 km så då får tåget bara köra i 30 km/timmen så nu jäklar i min lilla låda går det i en rasande fart. Kommer alltså att bli lite försenad….

Vill kanske sova lite också, gissa när kWh vaknade inatt? HALV ”FREAKIN” ETT! Ämen, jag somnade liksom halv 10. Snaaaark! Ibland blir jag verkligen trött på min sovförmåga såhär års. Jag hoppas kunna somna sen när jag jobbar en stund.

Vi hörs av fler ggr på vägen här skulle jag tro. Ha det så fint så länge.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Hoppas du får en trevlig resa. Så härligt att åka tåg tycker jag. Men du varför till Stockholm och byta tåg. Tåget från Enköping går ju direkt till Göteborg eller möjligen byte i Hallsberg. Bara ett tip ha de gött.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Nope, inte den tiden som jag behövde åka. Fanns inga resor kvar alls när jag bokade. Hem däremot fick jag ett direkttåg. 🙂 Kram

Anna
Anna
7 years ago

Lite pepp kommer här (eller sömngrus??)!!!! Hoppas resan går bra och att Götlaborg levererar! Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
7 years ago

Tack, jag tar det som sömngrus. 🙂 ♥ Kram

Kina
Kina
7 years ago

Ok. Då kan du vinka till mej när du passerar Örebro föresten var på systrar två i lördags för andra gången. Himla mysigt,gott och trevlig personal!

pezze
pezze
7 years ago

va det dom där tunnlarna nära södertälje som du fick lock för öronen.. det fick jag när jag åkte tåg tur o retur fr sthlm ifjol…. .. o blev smått irriterad över tunnlarna o öronen ..
hoppas du kom hem välbehållen…:-)

Nästa inlägg

Kvällstugg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x