Godmorgon Fredag! 

Godmorgon! 

Hoppas ni mår bra och vaknar upp till en skön fredag och en helg att se fram emot. Jag ser fram emot vår helg kan jag lova. ❤️ Ska bli skönt att vara ledig tillsammans, ska julpynta också och så ska vi baka julgodis. Milo är hemma idag, ingen feber nu men hemma och ta det lite lugnt.

Oj vad jag sovit inatt. Först sov jag till och från resten av tågresan, vaknade upp med ett säte fastklistrat i ansiktet och panik i benen. Haha, ibland bara måste jag få sträcka ut benen och det är inte lätt när man sitter som sillar. Sedan var jag rädd att jag skulle sova förbi vår småstad och vakna upp i Sthlm. Det har hänt förr…. Men jag lyckades vakna i tid och ställde faktiskt klockan för säkerhets skull. Det var så skönt att kliva i en varm bil när Tony o Milo kom o hämtade mig.

Tågade rätt in på toa, tvättade av mig sminket och hoppade ur brallorna och bara njöt av att ligga i soffan med morgonrocken på. Somnade ovaggat där med kan man säga, sen sov jag till 5 i morse. Rekord!


Funderar på hur jag ska julpynta köket i år? Förra året hade jag röda stjärnor i fönstren men det vill jag inte ha i år. I år ska det bli vitt och krispigt i köket. Får se vad jag åstadkommer i år? Ska visa dig sen såklart.

Nu ska jag gå ned i källaren efter julpyntet. Åh, höjdpunkten på året är här! ❤️ På söndag tänder vi det första ljuset och då ska det digna över av julgodis, julbakat och glögg här hemma kan jag lova.

Vi hörs lite senare hörni, ha en mysig FINFREDAG!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
7 years ago

Såg massa fint krispigt vitt på Rusta igår när vi var där, här hemma blir det rött och grått i köket i år. 🙂

Vad härligt att du kunde sova så bra i natt också, bästa uppladdningen för finfredag! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
7 years ago

Tack för tips! ♥

Nästa inlägg

Fashion by Blue 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x