Helgmys

Hejsan alla 1:a advent firare! 

Jag har varit uppe sen 4 och började då förbereda för vårt lilla glöggmys vi ska ha i eftermiddag. Åh det blir en massa gott. Ska ta massa bilder sen när allt är förberett och klart.

Igår for vi till Erikslund och tänkte shoppa lite. Parkeringen var verkligen knökfull så jag tänkte att det skulle bli kaos! Men det var inte så farligt….


Innan vi åkte så hade vi dejt på stan med min pappa. Vi gick på Dressman och Tony kikade på skjortor. Fick en bild med honom i bakgrunden. Milo letade Pokémons för full hals.


När man hittar dessa Pokémons så kan man göra nåt som heter evolva, jag fattar ingenting jag.


Här har ni något av de plaggen som finns hos Fashion By Blue. Denna kaftan är från Jsquad och det är ett av märkena jag ska sälja ut till butiker. Åh jag älskar Jsquad. Igår på Erikslund kom det fram två stycken som frågade var jag köpt den. Hihi…. Den är lång som tusan men blir udda och cool när man knyter den lite. Jag älskar min kaftan, så användbar till sååå mycket. Perfekt när man vill dölja mage eller bara känner sig bar. Den förhöjer också looken. Såg nu att den var på halva priset (nope, får inte ett öre för att tipsa, gör det ändå). HÄR hittar ni den!


Vi tog en lunch på Systrar Två med pappa. Sen kvistade han hem för att kolla all sport som skulle vara på TV hela dagen.


Vi gick runt och mös för det mesta, lite shopping blev det också. Sen en fika på Espresso House.


I morse när jag hade saffransmuffinsen i ugnen så åt jag ensamfrukost med julmusiken spelande. Det var så mysigt! ❤️


Efter det kokade jag smörkola. Jag lyckades verkligen heeeeelt perfekt med dessa kolor. Bättre konsistens går inte att få. Du ska få recept sen. Har världens bästa knep nämligen!

image

 Nu är vi hemma efter en mysig promenad ute. Värsta snöstormen utanför dörren så det tajmade vi bra. Kl 13 ska vi bowla. Kl 15 är det glöggmys. Åh, så glad att det äntligen är helt legitimt att spela julsånger, ha alldeles för många ljusslingor hängande överallt och baka julgottis så det sprutar ur öronen! ❣

Hörni, vi hörs senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
7 years ago

Nu måste jag bara fråga en sak jag länge undrat! Hur kan du baka bröd, muffins och allt så himla tidigt om morgonen i ett i övrigt sovande hem? Här skulle jag bli utslängd på stört om jag drog igång en elvisp eller degassistent 5 på morgonen även om jag tänkt göra det många gånger Ha en bra dag, kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Vi har en över och undervåning med 2 dörrar man kan stänga emellan. Hörs inte ett pip på övervåningen då. Kram

Nästa inlägg

Enklaste julgodiset

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x