Bowlingförbannelsen

Godmorgon!

Sovit en bra natt, förutom att jag vaknade i panik vid halv 2 inatt då Milo skrek rakt ut. Han drömde mardrömmar. Han trippade dock över till oss och la sig mellan oss och hade lite svårt att somna om efter det, men till slut lugnade han sig så han kunde somna igen. ❤️ Tussen!


Stilstudie på Milo som bowlade riktigt riktigt bra igår!


Gick inte riktigt lika bra för mamman och jag förlorade mot Tony igen! Fan…. Tävlingsmänniska som jag är så kan jag inte riktigt släppa att jag ALLTID vann över honom förut. Men så för ett par år sedan hände något, jag började förlora varenda gång. Precis som igår! Det bara GÅR inte att slå honom. Jag får inte alls lika många strikes som jag lyckades med förr. Jag är helt kass jämför med för några år sedan. Är det en förbannelse? 🙂 Haha…. Hmm, jag tror att det låser sig förstår du. Typ som att man blir omedvetet nervös och spänd liksom. Alltså, det är ju inte VM liksom. Haha…


Kolla, Milo var bara 5 poäng efter mig. Även om han har rännskydd så är han jätteduktig! Får iväg klotet hårt och lyckades kamma hem en strike också.

Efter bowlingen for vi hem för att fixa lite adventsmys. Elliot o Magnus skulle titta över, Thedde var tyvärr på innebandy (han är tränare) så han kunde inte komma. Tänkte jag skulle skriva ett helt inlägg om mina godsaker på glöggmyset. Fått en del mail om tips till glöggmys och hur man gör en god mjuk pepparkaka. Min blev verkligen sååå god! Så saftig och härlig.

Återkommer senare idag med alla recept.

Ha nu en fin måndag, veckorna flyger fram hörni, snart är det fredag igen!

Kram Nina ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgmys

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x