Godmorgon finisar

Gooodmorning!

”Vad gäspar skorpan?” Haha….minns ni var det kommer ifrån? Här har man varit vaken sedan halv 3. Mjooodå….tidigt som fasen såklart och jag hade inte sovit klart. Sovit lite oroligt nämligen och igår glömde jag ta min hormonkräm (har pågående pms), märker av på sömnen när jag glömmer ta den. Well well… idag väntar ett lunchmöte i Stockholm. Tänkte faktiskt att jag skulle åka till Stockholm i skaplig tid, eller om jag ska dröja mig kvar efter mötet istället, så ska jag bara gå omkring själv och kika. Kanske kolla på en och annan julklapp och bara mysa. Sätta mig och ta en ensamkaffe och filosofera lite. Så har jag tänkt. Har en hel drös med härliga tjejer som bor i Stockholm så kanske ska jag slänga iväg ett sms och få till en kaffe med nån skön böna istället, vi får se? 🙂

nespresso

Nu ska jag alldeles brumma igång en kaffe till mig här och sedan fixa frukost till Milo som alldeles strax kommer att vakna. Åh, jag tycker det är så mysigt att smyga upp tidigt och tända stjärnor och stearinljus på hela nedervåningen innan alla vaknar. Det lyser så fint utanför huset nu också, jag har nämligen varit några vändor till Rusta och inhandlat en jäkla massa ljusslingor så vi ska få lite ljus utanför också. Blev så fint! Ska ta bilder idag och visa dig.

Jahapp, godmorgon till dig om du nyss vaknat. Senare ska jag bjuda dig på mitt saffransmuffins recept, kommer in vid 9 blecket ungefär så håll tillgodo. 🙂

Ha nu en härlig dag fina du! Kom ihåg att känns den inte härlig så vet du att du med dina egna tankar kan göra den härlig.

Kram Nina ♥

12
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
7 years ago

Hej! Du har förmodligen testat men fick idag tips i ”min” hälsobutik att man ska äta magnesium om man har svårt att sova. Bara ett tips

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jeanette
7 years ago

Knaprar för fullt sen 2 år tilbaka! 🙂

Nästa inlägg

Tanten här

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x